ZAKON UNIVERZUMA I DRUGE DIMENZIJE

Svatko od nas je peterodjelno biće. Sastojimo se od fizičkog tijela, tijela uma, duha, duše, intelekta i uma. Na polje intelekta i uma se spajamo s fizičkim tijelom. S rođenjem u fizičku stvarnost prelazimo transformaciju iz metafizičke stvarnosti u fizičku. Kada umiremo događa se proces integracije ponovno u ono što jesi – duša.

Fizička stvarnost je krajnja i najudaljenija stvarnost od tvoje duše. Između duše i fizičkog tijela se nalaze duh, intelekt i um koji imaju svoje oblike u svojim poljima.

Kada razumiješ zakone univerzuma, onda ih možeš koristiti i kršiti. Ne savjetujemo da ih se krši ali možeš. Sa saznanjima o zakonima univerzuma postaješ svjestan i posljedica njihovog  kršenja.

Vjerovatno sada možeš primijetiti trik, kada kršiš jedan zakon, pokrećeš druge mehanizme u kojima sudjeluješ. Tako da je pitanje, dali možete biti izvan prirode univerzalnih zakona? Mislim da ti je jasan odgovor.

Svi mi živimo u mnogim dimenzijama. Te dimenzije postoje od uvijek, a na nama je kako ćemo odigrati sljedeći potez. Jedna lijepa usporedba je da život pogledamo kao partiju šaha. Svi potezi, sve budućnosti i ishodi već postoje, samo treba partiju odigrati do kraja.

Kada odaberemo fizičku stvarnost smjestimo se u vremenu i prostoru, pa ipak, vi niste to fizičko tijelo, vi imate fizičko tijelo. Fizičko tijelo postaje vaš važan izvor informacija i najviše se može dobiti od fizičke realnosti ako se surađuje.

Neke igre traju kratko, do 100 godine, neke partije traju tisućama godina. Svi imamo iste mogućnosti.

Kada se objašnjavaju druge dimenzije govori se da su one usporedne ovoj, paralelne s ovom, ili identične s ovom našom fizičkom dimenzijom. Svaka dimenzija je potpuno jedinstvena za sebe. Naša iskustva nam daju da vidimo različitosti dimenzija. Najbolje objašnjenje je da druge dimenzije nemaju ništa slično s ovom nama poznatom dimenzijom.

S druge strane, mi vidimo u druge dimenzije iz ove naše dimenzije. U druge dimenzije ulazimo kroz nas. Upoznavanjem sebe upoznajemo sve dimenzije u kojima postojimo.

U univerzumu ne postoji veliko i malo, daleko i blizu. Postoji jedno, u tom jednom je sve povezano i sve je dio jednog univerzuma. Sve dimenzije su povezane. Svaki atom univerzuma je povezan sa svakim drugim atomom u univerzumu. To je odgovor na pitanje kako mi možemo pomoći nekome tko je daleko, kako anđeli mogu pomagati različitim ljudima na različitim mjestima u svemiru, istovremeno. Odgovor je sada puno jasniji, ništa nije daleko i odvojeno.

Kada dodamo da se može raditi bez vremenskog ograničenja sada i ovdje u cjelokupnom vremenu, to nadopunjuje objašnjenje kako anđeli djeluju istovremeno na više mjesta.

Na našim tečajevima učimo način kako se radi energetski bez ograničenja vremena i prostora, upravo uvidje i sada.

Veselimo se zajedničkom radu,

YourHealingPro

Best regards,

Tomislav Mustač

tomislav@yourhealingpro.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.