O Nama

PoRiluk (Po Ri look) je vesela, informativna i edukativna stranica, projekt udruge Spirit na kojoj, osim vlastitih najava i misli, prezentiramo i one drugih organizacija i pojedinaca. Ne, stranica nam nije financirana od oglasa, jer ih kao što vidite nema, održava se isključivo od vaših donacija, kad ih ima 😉 Hvala Vam.

SPIRIT je neprofitna “grassroots” udruga, osnovana 1997. od desetak (tada) studenata, koji su imali potrebu da stvore platformu kroz koju bi realizirali (sub)kulturne i kreativne programe. Tijekom ovih godina kroz Spirit je prošlo stotinjak aktivnih članova. Sad ih ima (doslovno, ponosno tvrdimo!) po cijelom svijetu. Trbuhom za kruhom.

Kroz organizaciju radionica, predavanja, izložbi, koncerata, izdanja (časopis, CD…) Festivala i drugih programa, mijenjali smo i mijenjamo sebe i svijet u kojem živimo.

Nadamo se nabolje 😉

Umjetnost nije ogledalo stvarnosti već čekić kojim stvarnost oblikuješ !

Spirit je već godinama svojevrsni SERVIS drugim udrugama, većinom tehničkim supportom, razglasom, glazbom, projekcijama, snimanjem videa i savjetima. Evo, uz ovu stranicu, i emisiju na radiju, i medijska pomoć;-)

Udruga nema zaposlenih. Član Spirita postaješ ako tvoje srce kaže da si član, a srca drugih članova na tu izjavu zakucaju brže 😉 Ovu formulaciju nam doduše nisu priznali u Statut 😉

Udruga ne zastupa određenu političku opciju, vjeru, naciju ili slično, to je osobna stvar i pravo članova, ali u ovom kolektivu sve se to ostavlja “ispred vrata”.

više i službenije o Spiritu možete saznati na www.spirit-ri.hr

Trenutna kontakt adresa (samo za poštu, nemamo svoj prostor trenutno):

Spirit, Korzo 2a, Rijeka.

SPIRIT OIB 10693338236

Račun na koji možete podržati naš rad, na ovoj stranici i inače za druge programe (navedite za koji uplaćujete) je kod Raiffa:
IBAN: HR5824840081101433141

Adresa za najave i sve drugo je :

info@spirit-ri.hr