Radionica Buđenje svetosti Žene, ljeto 2019

Drage Žene,

pozivam Vas na radionicu Buđenje svetosti Žene. Ona povezuje duboko instiktivno Ženu sa prirodom oko nje i u njoj. Iscjeljuje njenu dušu i njeno tijelo sa naglaskom na ženske organe. Na radionici se kroz razrađen sustav povezuju menstrualni ciklus, meditacije na Elemente, određeni organi ženskog tijela, energetski ritual iscjeljenja i ljekovito bilje.

Ova radionica skida paučinu sa najsvetijeg i najautentičnijeg dijela unutar nas.
Nakon nje više ništa nije isto.

Kroz program poslati ćemo vas na:

 • čarobno Putovanje podizanja svetosti Žene u svakoj od Vas
 • Put iscjeljivanja ženske duše  sa posebnim naglaskom na iscjeljivanje ženskih organa
 • otkrivati ćemo međusobni utjecaj menstrualnog ciklusa, Mjeseca i ljekovitog bilja
 • povezati ćemo se sa elementima Vode, Vatre, Zemlje i Zraka sa naglaskom na ženske organe

Na radionici ćemo cijelo vrijeme raditi na buđenju i povećanju stupnja osjećaja svetosti Žene unutar Vas a mali prozorčić u radionicu možete vidjeti kroz opis onoga na čemu će biti glavni fokus:

 • povećanje stupnja osjećaja sigurnosti, zaštićenosti i povjerenja bivanja u svom tijelu
 • rituali harmoniziranja tijela sa ljekovitim biljem u svrhu iscjeljenja ženskih organa
 • znanje o psihosomatici ženskih organa
 • konkretne recepture iscjeljenja ženskih tegoba ljekovitim biljem, proizašle iz moje prakse kroz desetljeća rada sa biljem
 • energetske rituale iscjeljenja ženske duše kroz njegu, podizanja ženskog tijela i duha
 • meditacije na Elemente sa naglaskom na ženske organe, njihovo iscjeljenje i nadrastanje okvira iz ovog života ali i nasljeđa naših pretkinja
 • povezivanje sa prirodom oko sebe i prirodom unutar sebe u cilju iscjeljenja ženske duše i ženskih organa

Cijena: 2.500,00 kn, ona uključuje

 • višednevnu radionicu koju vodi Martina Bogdanić
 • višednevni smještaj (kuća od blata i slame nad Mošćenicama, luksuzni šatori Čikat Lošinj)
 • višednevne obroke vegetarijanske hrane
 • svaka polaznica će dobiti set prirodnih preparata od ljekovitog bilja u vrijednosti od 700,00 kn za samostalan rad i iscjeljenje
 • svaka polaznica će dobiti skriptu sa uvidom u psihosomatiku ženskih tegoba, meditacijama, recepturama ljekovitog bilja i uputama koje će Vas podržavati u daljnjem radu podizanja svjesnosti o svetosti u Vama
 • moje učenice imaju 10% popusta na ukupnu cijenu radionice ❤ 🙂

Pozivam vas da mi se pridružite na radionicama Buđenje svetosti Žene.
Ovo ljeto rezervirala sam 2 termina.

BUĐENJE SVETOSTI ŽENE ZA LJETNI SOLSTICIJ 
KADA: 19., 20., 21. i 22. lipnja 2019. god
GDJE: čarobna oaza u potpunoj tišini prirode i šume iznad čarobne Mošćeničke drage. To je vrlo posebna kuća od blata i slame, drveta i kamena, gdje smo lani nevjerojatno uživale.
Osim smještaja u kući dio smještaja će i u novim drvenim kućicama u  velikom dvorištu kuće koje pružaju još dublji osjećaj povezanosti sa prirodom. Ovo je posebno pogodno za žene koje nisu nikada spavale u prirodi, van objekta kuće. Privatnost parcele i potpuna sigurnost predivnog okruženja razbiti će strahove i učiniti još jedan korak oslobođenju, izlječenju i spajanju sa našom iskonskom prirodom.
BROJ POLAZNICA: max 10
Link na smještaj: OAZA LJEPOTE, sada STONE&STRAW

BUĐENJE SVETOSTI ŽENE ZA VELU GOSPU
KADA: 15., 16., 17. i 18. kolovoza 2019. god
GDJE: pod predivnim borovima na obali Kampa Čikat na Lošinju, u glamping šatorima. Radionice se održavaju na obližnjoj privatnoj, predivnoj zaštičenoj oazi.
BROJ POLAZNICA: max 5
Link na smještaj: GLAMPING ŠATORI 

Nije potrebno predznanje, nije bitno koliko imaš godina, nije bitno jesi li u životu bila na 100 raznih radionica ili niti na jednoj.

Pokušaj osjetiti unutarnji glas, glas intuicije… Da li je to za tebe? Da li ti to treba?

Nakon ove radionice definitivno  više ništa nije isto …. i napokon možemo detektirati što nam je toliko falilo cijelog života u svojoj srži, u svojoj esenciji… Napokon možemo taj osjećaj, kada god to poželimo, osvijestiti u trenutku.

Kvaliteta bivanja u svakodnevnom životu, fizičko zdravlje ženskih organa, samopouzdanje u sebe kao ženu, osjećaj sebe kao duhovnog bića…. sve se iscjeljuje ❤

Pogledajte VIDEO najave radionice.

Prijave na PRIJAVNICA RADIONICA

Radionicu vodi: Martina Bogdanić, travarka (osobno nasljeđe, više učiteljica), fitoaromateraputkinja (učitelj Stribor Marković) i Moon mother (učiteljica Miranda Gray)
Prijave se zaprimaju do predviđenog broja polaznica popunjavanjem forme prijavnice. Nakon popunjavanja prijavnice kontaktirati ćemo Vas telefonski sa detaljnijim uputama glede radionice.  Uplata radionice: “Studio Martina&Natura, Baretićevo 13/11, Rijeka, OIB: 65029634822, Privredna banka Zagreb IBAN HR8023400091160441023, sa naznakom – “Radionica buđenje svetosti Žene – vaše ime i prezime”. Nije moguće plaćanje u gotovini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.