NAJVEĆA KRIZA ZA ČOVJEKA

Šutiranjem kamenčića,

mir ostaje.

Iz napasti u naviku,

mir ostaje.

I kada se vuče stijena kroz život,

mir uvijek ostaje.

„Postoji svjetlo“, Tomislav Mustač, 2009

Kada ste u odabranoj energiji morate stalno koristiti tu energiju da ostanete u njoj. Morate također stalno potvrđivati tu energiju kako bi nastavili biti u njoj u kako bi bili još više ta energija.

Ako počnete lagati, morate sutra nastaviti lagati. Ako ste tužni sutra morate ponavljati program tuge. Ako ste u određenoj struci, morate biti sve više izloženi u toj struci. Kada radite na određeni način bilo što, za isti učinak morate stalno to ponavljati.

Da li primjećujete , vi birate. Vi ne morate ništa. Vi ste birali, vi birate i to je vaša sloboda. Dovoljno ste moćni da možete u svakom trenutku birati za sebe.

Ako sada odaberete drugačiju energiju od ove u kojoj sada živite, promjena odmah započinje. Ako sada odaberete drugačiju energiju započinjete se kretati odmah k odabranoj energiji, a s kretanjem u drugu energiju započinje se sve u prostoru prilagođavati novoj odabranoj poziciji.

 

Dali na zemlji nedostaje vode, hrane, znanja i ljubavi?

Ljudima nedostaje VOLJA. Hrane, vode, znanja i ljubav ima u izobilju, trebamo samo dati svoju volju da toga mi imamo više.

Najveća kriza za čovjeka je kriza znanja. Kriza znanja je najveća kriza i nikada nije nestala. Volja je jedno prirodno stanje. Volja je izražavanje sebe. Dati volju u energetskom smislu dati svoju energiju. Dati svoju volju u znanje je najveća investicija koju si svatko može odabrati. Zato ne nedostaje ničega na zemlji, samo nedostaje volje da svega ima u izobilju.

Kada odaberete mir, u svakom trenutku života će te imati mir. Kada imate mir u sebi možete mir dati svakome oko sebe.

Za još više mira,

YourHealingPro

Best regards,

Tomislav Mustač

tomislav@yourhealingpro.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.