Slučajnost ne postoji

Slučajnost ne postoji, postoji samo sinkronicitet koji se događa s razlogom. Jeste li ikada naletjeli na staroga prijatelja? Jeste li doživjeli da druga osoba radi istu stvar ili izgovara istu riječ kao i vi? Jeste li tada pomislili: ‘Oh, koja slučajnost!‘ ili ‘Mogao sam propustiti slučajnost poput ove…’ Zapravo, ne biste trebali to govoriti jer svaka slučajnost nosi određenu poruku.

Razotkrivanje sinkroniciteta – znanost iza slučajnosti

Istina je da je sve povezano. Od prošlosti, preko sadašnjosti do budućnosti – svaka situacija na koju naletimo je povezana. Bez obzira koliko je mala ili velika, sve je povezano u sinkronicitetu.

Svaka akcija koju poduzmete stvara valove u svemiru. Nesvjesno prenosite svoje misli drugim ljudima. Sinkronicitet je zakon jedinstva. Svi smo povezani. Ne postoji odvojenost između vas i bilo koga i bilo čega drugoga.

Ne postoje slučajnosti. Svaki događaj nosi neku poruku. Bilo da se radi o savršenom danu u kojem sve teče glatko ili o lošem razdoblju kada se događaju loše stvari, svemir vam šalje poruku.

Znate li za izreku: Kada je učenik spreman, pojavljuje se učitelj? Točno tako se može objasniti sinkronicitet. Kada god ste u sinkronicitetu s nečim što uistinu želite, postoji vjerojatnost da ćete se povezati s time. To je razlog zašto se slični ljudi ‘slučajno’ susreću. Radi se o tome da se nalaze na istoj frekvenciji i sinkronicitet čini svoje da ih spoji.

Sinkronicitet se može stvoriti

Sinkronicitet najbolje djeluje za ljude koji u njega vjeruju. Za početak, trebali biste vjerovati da slučajnosti ne postoje. Ukoliko govorite da je sve slučajnost, šaljete svemiru slabe duhovne signale koji su u suprotnosti sa snažnim signalima koji svemir šalje vama kada vas stavlja u sinkronicitet sa svime.

Razumijevajući sinkronicitet kao uobičajenu pojavu, posvećena osoba je u stanju se dublje povezati sa svojim unutarnjim sinkronicitetom i zapravo se truditi manje kada želi da se određene stvari dogode.

Sinkronicitet je poput zrcala koji refleksira sve čemu posvećujete pažnju i sve u što vjerujete. Ukoliko se složite da zakon sinkroniciteta postoji, moći ćete se povezati dublje i slati snažnije poruke na duhovnoj razini. Uz to biti ćete bolja, samopuzdanija osoba, povećena svakoj svojoj akciji. Također, razumijevanje sinkroniciteta doprinosi uspostavljanju harmonije u svemu što tražite i donosi svjesnost o svemu što se događa oko vas.

Neka se prilike događaju za vas, a ne protiv vas

Ako ste ikada čuli za Murphyjev zakon, onda vjerojatno možete shvatiti i sinkronicitet. Ako jedna stvar pođe krivo, postoje velike šanse da će i druge stvari poći krivo. Sinkronicitet također može ići protiv vas. No, ako očekujete da će se dogoditi loše stvari i vjerujete u Murphyjev zakon, onda ste u sinkronicitetu sa svojom unutarnjom negativnošću.

Znanost iza ‘slučajnog’ susreta

Naletjeli ste na nekoga negdje? Mislite da je to slučajnost, sreća ili vjerojatnost? Pravi odgovor na tu ‘slučajnost’ je znanost slučajnog susreta. Štoviše, to nije slučajnost, zapravo postoji razlog zašto se nešto dogodilo. Uvijek postoji razlog i povezanost da susretnete nekoga i iskusite nešto. Slučajnost je samo iluzija.

Naša prošlost, sadašnjost i budućnost su potpuno povezane. Iako ne razumijemo uvijek zašto se nešto događa, uvijek postoji razlog koji postane očit nakon nekog vremena.

Završna misao

‘Sinkronicitet je stalno prisutna stvarnost za one koji imaju oči da ga vide.’ Carl Jung

Možete početi primjećivati sinkronicitete sa ljudima, brojevima, događajima itd. Prihvatite sinkronicitet u njegovom pravom obliku, kao dio duhovne i univerzalne inteligencije koja nas stalno pokušava nešto naučiti, doprijeti do nas i pružiti nam ljubav, potporu i vodstvo.

Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

Izvor: inspireactachieve.com
Preuzeto s: udahni.com

Objavljeno u suradnji sa: Atma.hr