Radionica Konstelacija: JA I NOVAC

Radionica Konstelacija na temu: JA I NOVAC
Rijeka,
​ ​subota,​16.01.2016 od 10.00h do 18:00 sati
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina
Prva ovogodišnja radionica Konstelacija-Financijske svjesnosti u Rijeci, namijenjena je onima koji imaju problema sa novcem-prilivom, zadržavanjem ili odlivom istog.
Poznata je rečenica da je “vrijeme novac”.
Prištedite si vrijeme i dođite prije do novca i/ili do objašnjenja zašto ga nemate na siječanjskoj radionici Business Konstelacija.

Voditeljica Ines želi vam pružiti mogućnost da sagledate vaše probleme/odnos sa novcem sa jednog drugog, širog aspekta.

Donacija za sudjelovanje: 200kn, a za one koji ne znaju što su konstelacije i i nisu se dosada imali prilike upoznati s njihovim djelovanjem, a željeli bi vidjeti i “isprobati” njihov učinak, Centar za Razvoj Svijesti i Stvaralaštva poklanja sudjelovanje na ovoj siječanjskoj radionici za 0 kuna :).

Broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.
Za dodatne informacije i prijave za sudjelovanje obratite nam se mailom na hr.konstelacije@gmail.com ili na 097/7127296 Karolina ili na www.ciruss.net.

Uz ime i prezime potrebno je ostaviti svoju e-mail adresu i broj mobitela.
Informaciju o mjestu održavanja radionice dobiti ćete prilikom prijave.

Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svojim prijateljima i znancima.


O voditeljici Ines Lazarević Rukavina
Ines je u stalnom dodiru s konstelacijama od 1996. godine od kada sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima konstelacija iz svijeta i Hrvatske. Tu je dovoljno spomenuti Jan Jacob Stama i Bert Hellingera uz Johannesa B. Schmidta.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale. Sada želi dobrobiti konstelacija podijeliti s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako to promijeniti i poboljšati kvalitetu svog života. Postići ono što konstelacije nose u sebi a to je, kako to dobro opisuje jedna rečenica – postaviti sve na svoje mjesto.

Detalje o konstelacijama potražite na web stranici www.ciruss.net

Zahvaljujem se na Vašem odazivu i podr​šci,

Lijep i nasmiješeni dan ,


Ines