DreamDance-novi termini

dd16

DreamDance, Vaša omiljena plesna svečanost i sljavljenje ritma života, nakon kratke novogodišnje pauze ponovo jaše 😉

U pripremi su 3 termina u Rijeci, dakle 3 četvrtka redom u Siječnju 2016., počevši od 14.1. DreamDance je kroz nekoliko godina postojanja gostovao i u drugim gradovima, što trenutno nije u planu, no ako upitate možda uskoro i bude 😉

Dvorana je ista, prekrasna “Dvorana kulture- joga u svakodnevnom životu” odlične akustike i energije, termin početka je isti (20h, trajanje cca 2,5-3h) a već možete rezervirati mjesto na Spiritovom web shopu, uz mogućnost popusta za sva 3 termina. Rezervacije su obavezne, broj učesnika po terminu je limitiran (za ovu dvoranu 24)!

Za one koji se prvi put susreću s ovim zanimljivim programom, riječ je o freestyle pokretu tijela uz jako malo uputa u startu, kroz zanimljiv izbor glazbe različitog tempa od laganih lelujavih opuštajućih melodija do frenetičnih ritmova “koji otkidaju”. Dreamdance se događa za super ekipu u odličnom ambijentu i sa više nego dobrom zvučnom tehnikom. DreamDance osim što služi kao dobar ispušni ventil, potiče individualnost (ne zanemarujući odnos s grupom) i nudi neobično iskustvo kojeg se rado sjećate. Osim ljubitelja pokreta “na svoje” dolaze i ljubitelji dobrog zvuka i glazbe.

U principu riječi su suvišne, shut up and dance!

I pazi što SANJAŠ – moglo bi se OSTVARITI !!! 😉