Rad sa životinjama, Otok Krk, thetahealing tečaj ®

Seminar za theta praktičare
Ako želite biti doprinos sebi, svijetu i životinjama, ovaj će vas seminar oduševiti!
Volite li životinje? Što to znači? A vole li one nas? Je li ovo pitanje uopće dobro postavljeno?
Saznajte što je to između nas i životinja što nas veže, privlači, plaši i neizostavno utječe na naš život od pamtivijeka.

Povežite se sa životinjama i spoznajte koliko smo slični a koliko različiti i kako jedni drugima biti doprinos na dobrobit jednih i drugih. Spoznajte kako nas one vide i osjećaju.

Oslobodite se straha od životinja!

Preduvjet: Osnovni DNK2 tečaj + Napredni DNK2 tečaj + Kopaj dublje tečaj

Ovaj nam seminar daje duboki intuitivni uvid u svijet životinja, kako bismo ih bolje razumjeli, kako bismo se naučili od njih primati, i uzvraćati im, i kako se međusobno se iscjeljivati. Izvlači nas iz paradigme pune predrasuda prema životinjama, ali i o sebi samima.

TEČAJ PODUČAVA:
Sunčica Kužilek Pistotnik, Master & Certificate of Science of ThetaHealing®, najveće priznanje u ThetaHealing® tehnici koje dodjeljuje THInK-a (Theta Healing Institute of Knowledge).
Sunčica je inače samostalni učitelj u Zagrebu, a za ovaj tečaj je gost Theta Centra, na predivnoj lokaciji ranča na otoku Krku.

TERMIN: 15.06. – 16.06.2019.
Subota 15.06.2019. 9:00 – 17:00
Nedjelja 16.06.2019. 9:00 – 17:00

MJESTO ODRŽAVANJA:
Tečaj se održava na ranču konja u Njivicama, koji je okružen prekrasnim šumama i jezerom, gdje ima mnoštvo različitih vrsta biljaka i životinja.

CIJENA:
260 € plativo u kunskoj protuvrijednosti. Prilikom prijave plaća se nepovratna kotizacija u iznosu od 400,00 kn. Preostali iznos možete uplatiti zajedno s kotizacijom ili donijeti na dan početka tečaja pola sata prije početka. Detalje za uplatu kotizacije dobit ćete nakon što popunite prijavnicu.

PRIJAVE:
Prijave traju do: 12.06.2019.
Preko prijavnice na našoj web stranici na ovom linku.

Dan prije 14.06.2019. na istoj lokaciji održava se tečaj RAD S BILJKAMA, o njemu pročitajte više ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.