Odtapkajmo krivnju – četverosatno tapkanje

Krivnja, ta emocija koja nas proždire do dubine našega bića vrlo je česta pojava. Uz strah redovno je na repertoaru svakoga dana. Krivimo se za sve što nam može pasti na pamet i ta krivnja zna biti toliko jaka da nam do kraja uništi samopouzdanje.

Čemu nam služi krivnja?

Krivnja nam služi za samokažnjavanje. Kada mislimo da nešto što radimo, iako nam naše srce i naše tijelo govore da je to ispravno, ali društveno je neprihvatljivo javlja se krivnja. Kada smo sebe stavili ispred drugih i onda se javlja, iako nema potrebe za tim. Kada brinemo krivi smo jer brinemo, kada ne brinemo krivi smo jer ne brinemo. I vrtimo se u tom krugu krivnje koji malo pomalo uništava našu osobnu moć, naše samopouzdanje, našu vjeru u sebe…

Što je drugačije od krivnje?

Kada shvatimo da za ništa što nam se dogodilo, za ništa što smo rekli, napravili ili pomislili nismo krivi počinjemo prihvaćati odgovornost za te situacije i osvještavamo to da smo uvijek radili najbolje što smo znali i umjeli.

Za koga je ova radionica?

Ova radionica je za sve one kojima je osjećaj krivnje prisutan u svakodnevnim postupcima, koji osjećaju krivnju kada naprave nešto za sebe i koji osjećaju krivnju kada ne naprave. Koji misli da je svaki njihov postupak kriv, a ako ne učine ništa da su i onda jednako krivi.

Ako imate problem s krivnjom i ona vas izjeda i stvara vam problem, onda je ova radionica idealna za vas.

Čim priznate da se osjećate krivnju, emociju kao takvu, umjesto da ju potiskujete ili uljepšavate i nakon toga je otpustite i preobrazite u emociju koju želite imati osloboditi ćete se krivnje.

 

Rijeka, 7.5., nedjelja od 10:00 do 14:00, Krešimirova 8

 

Kotizacija iznosi 260,00 kn. Zbog ograničenog broja sudionika na maksimalno 10 obavezna je rezervacija mjesta na danijela@tapkanje.eu

inkubatorsrece@gmail.com

www.inkubatorsrece.com – Facebook – LinkedIN