PEAT seminar u Rijeci

DUBOKI PEAT
Zamislite matematičku formulu koja za rezultat daje unutarnji mir? Ne možete, zar ne?
Ne postoji univerzalna matematička formula za unutarnji mir, ali postoji dovoljno dobra alternativa – PEAT metoda.

PEAT je izvrsna, jedinstvena metoda psihološkog i duhovnog razvoja. Ona omogućava da u kratkom roku jednostavno i efikasno otpustimo naboje emocionalnih problema i stanja, anksioznosti, strahova od budućnosti, smrti, javnog nastupa, zatim panike, nelagode, nedostatak samopouzdanja… i da integriramo polaritete, pozitivno i negativno.
PEAT tehnikom se otkrivaju i osvješćuju individualni kodovi koji su prisutni u životu osobe od njenog rođenja, a vidljivi su u beskrajnim oblicima objektivne stvarnosti.
Njegova primjena je jednostavna u svakodnevnom, poslovnom i privatnom životu, a duhovnim tragaocima je toplo preporučam. Kreator ove metode je psiholog Ž. M. Slavinski, ikona spiritualnog razvoja.

POLARITETI!
Živimo u dualnom svijetu. Polariteti su dio našeg života, primjerice dan- noć.
Možda ste već primijetili da i Vi živite život u dva, tri polariteta.. Suprotnosti i kontrasti neprestano izmjenjuju svoj ciklus u našim životima, primjerice doživljavamo periode radosti pa periode tuge… imanje-nemanje… Sigurna sam da poznate neke od ovih polaritete: sreća- tuga, ljubav-odvajanje, moć- nemoć, mir-nemir, imanje-nemanje i slično.

DVIJE STRANE ISTE KOVANICE
Suprotnosti su kao dvije strane novčića, kad jedna dosegne punu snagu druga strana preuzme vodstvo. Kad kovanica padne na glavu, ne vidimo pismo. I obrnuto.

KLJUČ JE U INTEGRACIJI
Integracijom osobnih polariteta postajemo oslobođeni od automatskih prisilnih osjećaja i ponašanja.
Najveća prednost je ta da to možete učiniti sami! Sami možete doći do sadržaja iz nesvjesnog, bez nametanja tuđih ideja i programa.

Integracijom polariteta i otpuštanjem naboja dolazimo u stanje nulte točke. Konačno ne reagiramo, već biramo, i to u stanju mira. Nema kompulzije, – u stilu „ja to moram“. Kad nešto moramo, kad nas nešto tjera iznutra, onda sadržaj iz nesvjesnog i proživljenog „upravlja“ s nama. Vjerujem da ste primjetili val “pozitivnog mišljenja i poziva na transformaciju”, a paradosks je da se transformacija ne događa, samo se “ulazi” u trenutno oslobođeno stanje suprotnosti, konstrasta, dualnosti.
Naime, kada su polariteti u suprotnosti tada se živi i inzistira samo na jednom polaritetu, primjerice samo u radosti. Međutim, kada to iskustvo dođe do svog vrhunca, kao kod klackalice, počinje se iskušavati suprotnost. U integraciji suprotnosti, putem PEAT-a, te suprotnosti postaju jedno. Posljedica te integracije suprotnosti je oslobođenje od njihove nesvjesne prisile i povratak u prirodno izvorno jedinstvo. Tada nema podijeljenosti unutar nas, biramo ono što želimo živjeti, i najbolje od svega, vidimo oba polariteta istodobno.

Primjer iz života:
Osoba ima polaritet ljubav i sloboda. Oba polariteta su univerzalne ljudske vrijednosti. Međutim, kada su u polaritetu oni su u dinamičkom odnosu. Jedan polaritet je dominantan u odnosu na drugi i kad dosegne svoj vrhunac on počinje slabiti i nakon toga drugi preuzima dominaciju. Rezultat ovog ciklusa je zapravo izmjenjivanje ova dva polariteta, ali na nesvjesni i često kompulzivan, kaotičan način.
Primjerice osoba ima potrebu biti u ljubavnoj vezi u nekom trenutku svog života. Kada ostvari ljubavni odnos, osoba se osjeća sretno i ispunjeno do trenutka, vrhunca, kad je veza počinje sputavati i gušiti. Tad preuzima vodstvo drugi polaritet. Osoba reagira tako da nesvjesno minira odnos, a ubrzo nakon toga dolazi i do prekida. Ciklus se nastavlja: oslobođena veze koja je sputava, u prvo vrijeme će se osoba osjećati odlično, slobodno i „svoje“, ali nakon određenog vremena opet će joj nedostajati ljubavna veza i svi benefiti koje je ona nosila. Ciklus se tako nastavlja u krug – osim ako krug ne bude prekinut. Prekida se tako da se u seansi otpuste negativna stanja i emocije ovog problema, kad se dođe do mira, polariteti se integriraju.

Ponašanje ili – ili integracijom nestaje

Kad se polariteti integriraju oni ne nestaju, no ne sudaraju se, ne sukobljavaju se više, prvenstveno u nesvjesnom, a onda i u stvarnosti kroz događaje. Nema sukoba, i život postaje izbor, izazov mogućnosti. Tada osoba može ostvariti ljubavi odnos u kojem će se osjećati slobodno, ali i voljeno i posvećeno odnosu. Osjećat će ljubav i slobodu u isto vrijeme. PEAT tehnika upravo postiže to, da se od inicijalnog problema do rješenja putem dubinskog uvida u svoje polaritete, a zatim i integracije istih.
Integracija polariteta je najbrži put za svjesniji i kvalitetniji i opušteniji život. Život se kreira iz unutrašnjeg mira koji sam spominjala na početku teksta.

SEMINAR ZA PROCESORE
– Grupni seminari traju dva dana
– Individualni skype seminari su prilagođeni dogovorenom vremenu, po 3 sata
– Naučit ćete metodu i dobiti certifikat
– Dobit ćete sliku s voditeljom seminara i grupom
– Praktičnu primjenu naučene metode možete koristiti na sebi i na drugima putem individualnih seansi
Cijena seminara
Seminar 7.7 2018- plaćanje na dan seminara – 1600 kuna
plaćanje do 20.6.2018 – 1330 kuna
plaćanje u dvije rate – 1900 kuna

Voditelj seminara je Dunja Turina, trener i procesor spiritualnih tehnologija.
Mail za prijave i pitanja – turinadunja@gmail.com