Gestalteria

Udruga Gestalteria bavi se Gestaltom, kao što joj ime govori, ipak u svom prostoru ugostit će i druge aktivnosti, seminare, radionice, grupna i individualna savjetovanja, prezentacije- za koje Gestaltetke procjene da su dobre i korisne.

           Podržavamo sve aktivnosti namijenjene samorazvoju. – Kažu vedre i uvijek nasmijane Gestaltetke. Biti će Vam pravo zadovoljstvo da ih upoznate.

Prostor se sastoji od dvije prostorije veličine 6×5 m i jedne nešto manje u kojoj je stol za masažu. Sve prostorije imaju parkete, prvi dio ima 20tak preklopnih stolica i u njemu se običavaju držati predavanja i radionice, a povremeno se zakaže i joga (stane 5-6 ljudi). U drugoj većoj prostoriji nalaze se lijepe velike fotelje za razgorore individualnog pristupa. Moguće je jednu prostoriju koristiti kao svlačionicu. Prostor ima WC; kućni frižider, može se skuhati čaj, tuš nema.

          Wi-fi NIJE dostupan. Projektor NIJE dostupan (osim na upit), dostupna je plazma TV(112′) koja se može posuditi od obližnjeg Spirita, veličina je dovoljna za taj prostor i količinu ljudi. Ukoliko imate svoj projektor moguće je postaviti sliku na jedan od zidova koji su svijetle boje. Prostor je na drugom katu.

U prostoru se NE običavaju organizirati bučni programi jer je u stambenoj zgradi. Vrijeme korištenja je fleksibilno, nema limita, a naknada i oblik suradnje je predmet kafenisanja 😉

Povremeno se može čuti obližnji prijelaz pruge, odnosno vlak, ako su otvoreni prozori. Ovo može zasmetati samo izuzetno tihim aktivnostima, ali, eto da spomenemo.

Prostor se nalazi se u samom centru grada, samo sto metara od Busnog kolodvora, što olakšava dolazak do Gestalterie iz drugog grada.

     Sve prostorije imaju klimu koja se može koristiti po potrebi.

Gestalteria, Krešimirova 8, Rijeka; gestalteria@hotmail.com ;  kontakt osoba: Dolores Prodan, predsjednica 091 732 76 92; Web stranicu trenutno nema;