Udruga Balans

BALANS je za riječke prilike relativno mlađa udruga, ipak u zadnje se vrijeme nameće kao jedna od aktivnijih udruga i jedan od prostora koji nude puno kvalitetnog sadržaja. Yoga, gongovi, predavanja i gostovanja naših i stranih predavača, sajmići, seminari, Shiatsu… Poduži je spisak što se tamo radi. Redom probrani i kvalitetni sadržaji.

IMAGE

            Udruga BALANS se bavi promicanjem zdravog života,  održavanjem ravnoteže i sklada čovjeka, prostora i okoline. Podrška koja daje osjećaj slobode povezanosti i stabilnosti. Biti svoj, biti slobodan, biti odgovoran.

Jedan je od relativno većih riječkih prostora, sa ukupnih 130m2: dvorana 50m2, prostorija za shiatsu, prostorija za masažu, office, čajna kuhinja, garderoba. U mirnijem kvartu, sa uglavnom dostupnim parkingom odmah ispred zgrade (koji se doduše plaća radnim danom). Udaljeno od Busnog kolodvora oko 1 kilometar, 3- 4 busne stanice, s izborom od nekoliko linija.

           WC ima, tuš nema, WIFI ima, zvučnike ima adekvatne dvorani (5.1 kućno kino); projektor nema. Način suradnje je predmet dogovora.

Udruga Balans, Milutina Barača 16/1kat; melanibalans@gmail.com ; 092 285 88 35; osoba za kontakt Melani Vuković Sušac (predsjednica) ; web u planu; facebook