Edukacija za bachove cvjetne esencije

Upoznajte se s Bachovim cvjetnim esencijama od 4. do 5. travnja 2020. u Rijeci u Centru „Essentia“

Prvi stupanj možete završiti na dva načina:
1. učenje na daljinu ili DLP program (za osobe koje nisu iz Rijeke i koje vole učiti svojim tempom)
2. ili sa učiteljem i drugim polaznicima
u oba slučaja ćete dobiti certifikat od Bachovog centra iz Engleske i možete nastaviti sa drugim stupnjem.

Prvi stupanj
Prvi stupanj edukacije daje čvrste temelje svima koji žele učiti o cvjetnim esencijama dr. Bacha. Ovaj stupanj primarno je osmišljen za polaznike koji žele razumjeti osnove kako bi sami koristili esencije ili ih davali obitelji i prijateljima.
Prvi stupanj sadrži sljedeće teme:
• povijest / biografiju i filozofiju dr. Edwarda Bacha
• kako se rade cvjetne esencije
• sve o esenciji i kremi za “prvu pomoć”
• detaljne informacije o svakoj pojedinačnoj cvjetnoj esenciji, njihovu indikaciju kroz proučavanje slučajeva, primjera i praktične vježbe
• na koji način vam esencije mogu pomoći da lakše prođete kroz “krize” u svakodnevnom životu
• kako pomoći sebi, članovima obitelji, djeci, životinjama, pa i biljkama
• na koji način djeluju i kako se uzimaju Bachove kapi

„Ova metoda izlječenja je spremna, javno objavljena i dana je da se ljudi poput vas mogu njome slobodno služiti, da pomognete sami sebi, bilo u bolesti bilo da vas održi zdravima i snažnima.“ dr. Edward Bach

Sve što ste željeli znati o Bachovim cvjetnim esencijama otkrit će vam Marina Devald:

S učenjem tradicionalne kineske medicine, koja se isprepliće sa shiatsu tretmanima koje primjenjujem, počela sam 2003. godine. Centar “Essentia” u kojem do danas, kroz holistički pristup, koristim različite tehnike rada na tijelu, otvorila sam 2008. u Rijeci. Tamo sam susrećući i upoznajući različite osobe počela primjećivati da nam raznovrsne tehnike pomažu osloboditi se fizičke napetosti u tijelu. Često su njezin uzrok naša emocionalna i mentalna stanja koja proživljavamo, koja nas opterećuju i tako oslabljuju naše tijelo.

Iz želje da pomognem sebi i drugima, počelo se razvijati moje zanimanje za Bachove kapi, čije je djelovanje usmjereno upravo na naše osjećaje. Bilo je sasvim logično da svoje učenje o Bachovim cvjetnim esencijama započnem direktno na izvoru – Bachovom centru u Velikoj Britaniji. Povezala sam se s licenciranim predavačima iz Centra, te ubrzo počela organizirati i izvornu edukaciju u Rijeci.

Godine 2013. postala sam licencirani Bachov praktičar, BFRP (Bach foundation registered practitioners), tako da od tada u našoj „Essenciji“ uz edukaciju po originalnom programu imamo i savjetovanja te pripremamo kombinacije Bachovih kapi u skladu s individualnim potrebama svake pojedine osobe.
Za sve vas koji ste završili Level 1, kreće Level 2 od 8. do 10. svibnja 2020. u Rijeci s učiteljicom iz Angelom Davies koja nam dolazi iz Engleske (naravno uz prijevod na hrvatski jezik) . Angela ima više od 25 godina iskustva u radu s Bachovim kapima, jedna je od učiteljica u Bachovom Centru.

Pridružite nam se u učenju koje nam dolazi direktno s izvora iz kućice dr. Bacha

Za sve ostale informacije o Bachovim cvjetnim esencijama, kontaktirajte nas na marina@essentia.hr ili na broj telefona 091/1404081
www.bachovekapi.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.