Učestvujte u prikupljanju sredstva za knjigu!

U 15 godina od rupe od 12m2 s frižiderom i naslonjačem u kojem su spavali aktivisti/ce iz cijelog svijeta do konzorcija s 50-ak zaposlenih. Na koji su način punk pokret i uradi sam kultura stvorili vrijednosti koje su i danas temelj ACT Grupe. Ovo nije spomenar ili foto-album. Knjiga pisana esejističko-publicističkim stilom. Više od 200 str. s konkretnim primjerima koji će knjizi dati karakter priručnika iz kojeg možeš mnogo naučiti o razvoju organizacija civilnog društva i društvenih poduzeća.

ACT Grupa (www.act-grupa.hr, www.facebook.com/actgrupa) je prošli tjedan pokrenula crowdfunding kampanju kojom želimo prikupiti sredstva za knjigu “Punk poduzetnici” o 15 godina djelovanja organizacije.

Cilj je prikupiti 9.000 USD za dizajn, prijelom i tisak, trenutačno smo negdje na 54% tog iznosa i više od 140 podrzavatelja. Ako ste među njima hvala vam još jednom, ako niste pozivamo vas da nas podržite i pomognete objavljivanje knjige.

Ona neće biti samo spomenar jedne od 55.000 udruga u Hrvatskoj, već joj konkretni primjeri iz prakse dati i karakter svojevrsnog priručnika za razvoj organizacija civilnoga društva, razvoj društvenopoduzetničkih pothvata, priručnik za aktiviranje i djelovanje u lokalnoj zajednici, uspješne zagovaračke modele i drugo.

Kampanja je aktivna na platformi Indiegogo, a možete ju podržati na http://igg.me/at/punkpoduzetnici. Isto tako, unaprijed vam se zahvaljujemo na dijeljenju informacije među svojim prijateljima/icama, kolegama/icama, suradnicima/ama, korisnicima/ama, putem društvenih mreža…