Životno pročišćavanje elementom vatre

Životno pročišćavanje elementom vatre uz mogućnost hoda po žeravici –

19.06. ZAGREB – Klinča Sela

 

Vatra je simbol Božanske ljubavi. Za razliku od zemlje, vode i zraka, ona je jedini elemenat koji ne može biti onečišćen.

Vatra simbolično sagorijeva sve što je loše u nama. Ona razara ustaljene obrasce razmišljanja i ponašanja te nas otvara novim mogućnostima.

U subotu 19.06.2021 duhovni iscjelitelj, mistik i majstor rituala prirodnih elemenata, gospodin Neven Carin, vodit će seminar cjelodnevnog životnog pročišćavanja elementom vatre.

Proljeće je vrijeme promjena, čišćenja i novih početaka. Drevna legenda kaže da sve želje i misli u tom magičnom periodu bit će ispunjene te simbolizira početak sljedeće faze u ljudskom životu. 
Posadite sjeme svoje želje.
DOŽIVITE I VI SEMINAR KOJI MIJENJA ŽIVOT NA BOLJE !!!

Neven Carin, iscjelitelj, šaman, majstor vatre

U prirodnom okruženju na imanju nadomak Zagreba, s početkom u 12.00 sati krećemo na put novih spoznaja i učenja, kako o životu tako i o sebi samima. Drevne tehnike i metode iscjeljivanja tijela, duha i uma koje naučite u toku cjelodnevnog seminara ostaju vaše znanje za cijeli život.

 • Svi smo čuli za dobrobiti bosonogog hodanja, posebno u prirodnom okruženju po travi, rosi, vodi, kamenju… To se događa zbog toga jer se na stopalu nalaze točke, poznate u medicini kao akupunkturne točke, koje su povezane sa svim organima u tijelu. Hodajući po raznovrsnim podlogama, mi stimuliramo i masiramo sve organe u našem tijelu te smo svjedoci poboljšanja raspoloženja, dolaska energije te nestanka raznih tegoba i bolesti. Ali za hodanje po prirodnim elementima, potrebno je duže vrijeme dok se ne dogodi promjena u tijelu. Ako želimo trenutno pobuditi sve organe u našem tijelu, najjači je elemenat vatre.

Uz cjelodnevni seminar, duhovno čišćenje i pripremu, oko 21.00 sat, najhrabriji će imati prilike sami prohodati po žeravici. 

Svojim dugogodišnjim iscjeliteljskim iskustvom i radom sa elementom vatre, majstor vatre Neven Carin garantira svim sudionicima sretan i uspješan prelazak preko žeravice ali odluku moraju donesti sami. 

Poslije seminara organizirana je podjela diploma kao i tradicionalna Hrvatska večera za sve sudionike!

JEDINSTVENO U SVIJETU – VATRENA AMAJLIJA

Sudionici će moći ponijeti kući i VATRENE AMAJLIJE kao simbol i podsjetnik na taj dan! ( Ako sam mogao/la hodati po žeravici, mogu sve. ). Izrađuje ju majstor vatre nakon seminara  u posebnom ritualu spajanja vašeg srca sa energijom vatre . Vatrena amajlija vibrira vašom željom i privlači tu situaciju u vaš život . Vatrena amajlija je jedna od najmoćnijih amajlija u svijetu .

Vatrena Amajlija

 Zašto hodanje po žeravici:

 •  Za dodatan izvor energije
 •  Za nestanak dugogodišnjih tegoba i bolesti
 •  Za sposobnost suočavanja s konfliktnim situacijama
 •  Za bolje partnerske odnose
 •  Za povećanje samosvijesti i kreativnosti
 •  Za dovođenje tijela u harmoniju
 •  Za čišćenje loše karme i raznih ovisnosti
 •  Za pomlađivanje tijela
 •  Za oslobađanje od stresa, briga, strahova
 •  Zato što je vatra jedan od četiri osnovnih prirodnih elemenata koji omogućava najbržu preobrazbu

 

Hodanjem po žeravici dešava se reset ljudskog kompjutera, „vraćanje na tvorničke postavke“ uslijed čega, čovjek dobiva više energije  koja mu je data rođenjem a koju je izgubio tijekom godina.

U susretu s vatrom čovjek se suočava s nizom obrazaca, unutarnjih strahova, neodlučnosti i slabosti. Svjesnom odlukom osobe da zakorači u vatru, ista razgrađuje svoje negativne obrasce, usmjerava se na uspjeh i slijeđenje istine.

Ritual hodanja po žeravici je jedan od najstarijih rituala pročišćenja tijela, uma i duha na planeti Zemlji.

Od pamtivijeka se izvodio u različitim kulturama kao način pročišćavanja, susretanja s krajnjom neizrecivom istinom. Kroz cijelu zabilježenu povijest, hodanje po žeravici prakticirali su šamani, svećenici i obični ljudi, kao dio religijskog rituala ili iscjeliteljske ceremonije.

Za sam ritual, između ostaloga, potrebna je predanost i opuštenost kako bismo elementu vatre dozvolili da nas bose prenese preko žara i tako spali inferiorne dijelove našeg bića – naše mane, probleme, bolesti pa čak i lošu karmu.

Nije neophodno da čovjek unaprijed stvori odluku da će proći kroz vatru. Dovoljno je da se odluči doći na seminar i proći pripremu. Već samo sudjelovanje na seminaru je krajnje pročišćavajuće iskustvo. Nitko nije obvezatan zakoračiti u vatru. Odluku da se preda vatri većina ljudi donosi u zadnji čas kada u sebi osjeti njezin poziv.

Hodanje po žeravici, firewalking, shaman, shamanic, šamanizam

Stoga, ako se tijekom hodanja po žeravici osoba mentalno i emotivno usmjeri na ostvarenje nekog cilja, tendencija je da se taj cilj u razdoblju nakon seminara, veoma brzo postiže.

Odabrani cilj može biti materijalne ili duhovne prirode, poboljšanje zdravlja ili emotivnih odnosa.

 

Dok prelazite preko vatre otvarate vrata u novi život.

 • Promijenite svoj život na bolje !

 

Hodaju sve dobne skupine, stari i mladi, muškarci i žene, pojedinačno ili kao obitelj, bez obzira na stupanj obrazovanja ili posao koji obavljaju pa tako hodaju i piloti, trgovci, inženjeri, direktori, frizeri, manageri…

Seminar vatre, hodanje po žeravici , firewalking

Osnova hodanja po vatri je da se združimo s ognjem i da postanemo jedno s ognjem.

To iskustvo nam pomaže u svakodnevnom životu kada se pojavi pred nama naizgled nepremostiva prepreka, od tada, sjećajući se iskustva žeravice mi si možemo reći, čak i kad se činilo nemoguće, ja sam uspio!

 

Najveća zadaća vatre je da zapali naš unutarnji oganj koji je postao slabiji tijeko našeg života radi naših stresova i životnih okolnosti; da iscijeli Vaša loša stanja, bolesti i tegobe i otvori  Vam nove puteve u vašem životu.

 

Firewalking, hod po žeravici, hoja po žerjavici, Hodanje po žeravici, Hod po žaru, Neven Carin

 

FACEBOOK SLIKE SA PROŠLIH SEMINARA:

https://www.facebook.com/Hodanje.po.zeravici.HEALING.FIREWALKING.NevenCarin

YOUTUBE – Emisija Na rubu znanosti – kultnog voditelja Kreše Mišaka – Tema : Hod po žaru , gost Neven Carin

https://www.youtube.com/watch?v=r4NRPVJls6c

YOUTUBE EMISIJA 2 – https://www.youtube.com/watch?v=jprAPnvWqCo&t=95s

INSTAGRAM – Hodanje po zeravici ili Shamanic Healing Firewalking

 

PODACI O SEMINARU:

DATUM: 19.06.2021  + POKLON HOLISTIČKI RETREAT 20.06. 2021  – RAD SA ELEMENTOM VODE

https://www.nevencarin.com/bioenergetska-radionica-detaljno/holisticki-retreat-sveti-slapovi-zumberka-i-izvori-tople-vode

TRAJANJE OD 12 DO 23h

CIJENA: 1.200,00 kn – Za sve RANE PRIJAVE odobravamo popust 30%. i cijena je samo 850kn. 
Mogućnost plaćanja na rate i kartice : DINERS, AMEX, VISA …

POSEBAN POPUST AKO DOVEDETE PRATNJU: 
( cura, dečko, susjeda, frendica, mama….. 🙂
Onda je cijena simboličnih 700 kn po osobi .

CIJENA ZA PONAVLJAČE SEMINARA / STARE HODAČE : 700kn

U cijenu je uključeno predavanje o duhovnom pročišćavanju elementom vatre, radionica načina/metoda za poboljšanje kvalitete života, hodanje po žeravici, diploma te večera

MJESTO ODRŽAVANJA: U čistoj prirodi, na imanju nadomak Zagreba

SMJEŠTAJ: za sve sudionike izvan Zagreba mogućnost smještaja u sobama sa bračnim krevetom u planinskoj kući nedaleko održavanja seminara. ( svi mogu ostati 2 dana 🙂 ) Prema dogovoru možemo imati obilazak svetih mjesta na planini Okić, mjesta gdje su se desila čudesna iscjeljenja koja su dokumentirali svećenici.

INFORMACIJE I PRIJAVE: info@nevencarin.com; 00385 91 565 4848 ili 099 570 5713

Napomena: OGRANIČEN BROJ SUDIONIKA ! 

Prijava se vrši uplatom akontacije u iznosu 300kn radi organizacije troškova pripreme seminara, hrane, pića, drva, najma lokacije i dr.

CENTAR ZA PRIRODNE METODE ISCJELJIVANJA NEVEN CARIN
Samoborska Ulica 43, Klinča Sela
žiro račun: IBAN : HR6023900011101077510
svrha plaćanja: SEMINAR VATRE
poziv na broj: 00 24042021

U slučaju otkazivanja sudjelovanja na seminaru akontacija se ne vraća ali ju možete iskoristiti prilikom sljedećeg održavanja seminara.

 

Komentari sudionika nakon Hodanja po žeravici:

Tomislav P.,Jastrebarsko, Hrvatska

Vezano za hodanje po žeravici, sve skupa je bilo odlično, svidjela mi se priprema i sami hod. Osim hodanja mene se posebno dojmilo i za to ti svaka čast i priznanje tvoje iscjeliteljske moći koje si lijepo prezentirao na meni, tvoje kretanje rukom na mojim leđima gdje me ukočilo i osjećaj kako s spuštanjem tvoje ruke ukočenost putuje prema dolje i izlazi van, jednom riječju RESPECT.

Eto toliko od mene i želim ti puno sreće i uspjeha iako sumnjam da će ti trebati, pošto tvoja dijela pokazuju koliko si dobar.

Pozdrav

T.

Jasenka Z., Zagreb, Hrvatska

Prvo moram naglasiti da Vaš pristup, objašnjenja i vođenja su tako jednostavni i sugestivni da hodanje po žeravici je prirodan nastavak. Kada smo dolazili, nisam mislila da bih se upustila u avanturu zvanu ,,žeravica,, – a suprug je bio siguran da to nije za njega jer je jako osjetljiv na toplinu – ali bilo je tako prirodno to napraviti.

Nismo imali nikakovih opeklina ili neugoda ni u tom trenutku niti poslije, ali osjećamo neke promjene, naravno na bolje. Tako suprug na desno oko vidi bistrije i u čitavom tijelu se osjeća laganiji, kao da ima koju godinu manje nego što ima.

Ja, koja imam uvijek problem sa ravnotežom, kao da sam postala stabilnija i to kao da sam čvršće povezana sa zemljom, ali me noge ne bole. Spavala sam izvrsno, uključivo i da prošlu noć sam spavala skoro osam sati, što za mene, koja se budim oko 4 sata ujutro, je pravi zgoditak. i dišem dobro!

Biti će mi drago ponoviti ovo iskustvo… J.Z.

 

Akademik, prim. dr Boro Vujasin, Novi Sad, Srbija

Bilo mi je drago da sam bio učesnik tvoga seminara i HODANJA PO ŽARU, koji je bio u okolini Novog Sada 23.11.2019.g.

Ti si jedan od onih retkih, koji jeste primer i koji ljudima dokazuje da “Nemoguće je moguće”.

Veoma si prirodan, jednostavan, prihvatljiv, spontan i VERUJUĆI.

Pokazao si i dokazao prisutnima da mogu, ukoliko istinski žele da promene svoj život i svoje okruženje na bolje.

Hvala ti.

Sve  N A J B O Lj E.

Od srca,

Akademik, prim. dr Boro Vujasin

 

Rajko P.,Zaprešić, Hrvatska

Carinovi plamičci čine oganj dobra a protiv zla u nama.
Nevenova vatra čudotvorno djeluje a čovjek joj se spontano predaje i vjeruje. Rezultat je pročišćenje tijela i duha objašnjivo samo iscjeliteljevom intuicijom i misterij vjerovanja u taj fenomen poznat već milenijuma.

OSOBNO ISKUSTVO R.P.

Z.M.,Zagreb

Neven, hvala za sve, na ugodnom i korisnom provedenom danu sa svima, hodanju na “1000 stupnjeva”.
Hodanje po žeravici poseban doživljaj, preporučam svima i starim i mladim i bolesnima i zdravima.
Svako će naći oduševljenje i dodatni poticaj za sebe, nadvladati strah i uživati u tome, tako da je sigurno kasnije sve lakše, ako čovjek ima u mislima:”ako sam prošao žeravicu onda mogu sve”
Hvala

Andrea.P. Bled , Slovenija

Pozdravljen Neven. Puno ti iz srca hvala ❤ Još sabirem sve osječaje… bilo je božanstveno. Od početka pa još traje i trajat če .

Imaš Božju moč da pomažeš ljudima. Hvaljen si. I izabran.
Nisam očekivala nešto tako ljepo… Puno ljubavi i dobrote i svega dobroga ❤ Bila sam več na osobnih duhovnih radionica… Bilo je dobro i promjenila se. I zahvalna sam.
A Kod tebe stvarno dolazi od srca i Boga ❤
I sve se dogodi u pravo vrijeme i niti malo slučajno.

Neven HVALA TI ❤❤❤
Sve dobro želim.
HvaLa ti što si me čuvao ❤ I opogumio me.

LU KA , Šaman – Slovenija

Neven it was a great experience with FIREWALKING under your guidance on your beautiful location. And the Full Moon was there too.
See you next time

 

Ljiljana Ilić, Beograd, Srbija

Caro Maestro,

Dragi učitelju,

hvala na predivnim rečima i podršci koju nesebično daš i tokom druženja i rada na seminaru i kao i tokom perioda posle hodanja kad nam se uvek lepo javiš.

Naravno, tokom  čitavog dana sve mi je bivalo bolje i potpuno sam se prepustila divnoj energiji.

Reći ću ti da nekoliko poslednjih godina ne vozim noću, osim po osvetljenom gradu, zbog nekog straha koji sam nabacila sebi posle jedne teške noćne vožnje, kad sam jedva dovezla kući mog sina i sebe, jer sam se taj dan žestoko preforsirala vožnjama i obavezama ali sam sada rešila da to sklonim konačno jer vozim već skoro 30 godina i potpuno je bezveze da ne vozim i noću kad treba. Te sam između ostalog taj strah i spalila i odmah to sprovela u delo i vozila noću do BG sa sve onom maglom i posle kišom na putu. Polako ali bezbedno. Ali sam eto uspela i rekla sebi kad sam stigla u Bg “Bravo Lili e sad možeš i na more da voziš!”

Tako jedna stvar je rešena. Hvala !

Moj sin koji živi sa mnom kaže da primećuje da sam mnogo smirenija i manje nervozna zbog posla i da nekako ima utisak da i dalje mnogo radim ali da to nekako drugačije nosim! Tako da su  i tu promene!

Tebi i tvojoj porodici svaku sreću i samo lepe stvari

Topli pozdrav

Ljilja Ilić

 

Marko Lamza, USA

Dobar vam dan Neven,

Prekrasno je bilo na seminaru, i stvarno bih vam htio zahvaliti za vodstvo taj dan. I mentalno, i spiritualno.  Stvarno sam vam zahvalan i to je bilo jedno od mojih najvećih i najznačajnijih pobjeda.

Jer tko može hodati kroz vatru može sve!

 

Ana Cmiljanić, Novi Sad, Srbija

Postovanje dragi Nevene,

Zelim da vam kazem-HVALA jer ste drzali energiju na odredjenom nivou i time ostvarili siguran prelazak svakod od nas. Takodje, jer uopsteno vasim postojanjem, naravno majstorstvom, sam jos vise prosirila vidik.

Interesantno mi je bilo i to, za vreme seminara, da dok sam razmisljala da vam postavim pitanje – vi biste, zapravo u nekim od narednih trenutaka to presreli (kao signal-u nedostatku boljeg izraza.

 

Slađana Ivanišević, Novi Sad, Srbija

U životu sam zaista mnogo stvari probala, naučila, završila razne seminare i dobila nebrojeno nagrada i diploma…ali ovo iskustvo i ova diploma su definitivno nešto posebno!

Posle jednog ovakvog rituala shvatam da je zaista SVE moguće, i da sve mogu ako to želim iz srca. Prošla sam 4 puta stazom od 5 metara po žeravici od 800 stepeni koja je gorela nakon vatre koju smo zajedičkim snagama zapalili od drveta, grančica, sena i poljskog cveća koje je svako od nas 25 iz grupe pažljivo složio i ubrao.

Ako se pitate kako su mi tabani, reći ću vam bez i jedne opekotine i crvene tačkice! Jednodnevni seminar na kojem smo svi mnogo toga naučili, proveli divan dan u prirodi i shvatili da je važno u životu imati želje…i male i one velike koje nam se čine nedostižne, i da se svaka od njih može ostvariti srcem.

Hvala našem učitelju Nevenu Carin na divnom danu i iskustvu!

 

Miroslava Vukelic, Novi Sad, Srbija

Zahvaljujem na primljenoj zahvali mada sam u dilemi ko i kome treba da se zahvali za provedena dva dana subotu i nedelju i petak uvece.Toliko lepih emocija pametnih, i korisnih informacija, toliko razlicitih osoba po starosti, polu,predznanju, ocekivanjima, razlozima zbog kojih su tu gde su, a zasto ne reci i sa razlicitim strahovima sa kojima s svako borio na  svoj nacin.

Malo cu o sebi.pozvala me je snaja a nije bilo sanse da odbijem jer sam joj u svemu i u teskim trenucima podrska.Izdvojicu samo dva trenutka da ne gnjavim.Prvi je sam dolazak na salas i potpuna dilema o tome sta cu ja tu i jos gore kako cu ja to sve obaviti.Kako je dan odmicao mislim na subotu tako je sve dolazilo na svoje mesto da bih negde oko 21 i 30 bila nestrpljiva da se dogodi prelaz preko zara.Ucinila sam te korake,  bez straha shvatajuci da sam tog trenutka u pravo vreme i na pravom mestuaj.Subota je opet nesto sasvim drugo,dan pun dobrog raspolozenja,druzenja i dobrih vibracija.

Bila sam u zivotu na mnogo dogadjaja  sirom sveta i mada su sve teme i dogadjaji bili vezani za zdravlje ishranu nacin zivota i sl.ovaj seminar sa majstorom vatre u tvom liku Nevene Carin je bio i ostace nesto nezaboravno i nikada dozivljeno do sada. Imam u glavi sliku ponovnog vidjenja u aprilu i vec mu se radujem.

Puno uspeha u zivotu i radu,svu srecu porodici i srdacan pozdrav Miroslava Vukelic

 

Zdravko Bokulić , Zagreb, Hrvatska

Dragi Nevene,

Hvala ti mnogo!
Bilo je izvrsno, uspio si kreirati tako kvalitetan i snazan proces i dinamiku u grupi, te tako kvaltetnu atmosferu u ljudskom i radnom smislu da je izgledalo kao da se poznajemo puno duze i da smo se vec i ranije sretali, sto i jesmo u druzbama iz ranijih zivota…

Nastavljamo…,
Zdravko

 

Jelena Čanković, Beograd, Srbija

Zdravo Nevene,

Veliki pozdrav od mene. Želim da podelim sa tobom moje iskustvo i osećaje, sada, 4 dana nakon vatrenog hoda.

Jutro nakon hoda, a i sad, jako sam ponosna na sebe. Mislim da takav ponos nisam osecala nikad u zivotu, cak ni kad sam fakultet zavrsila. Taj osecaj da istinski mozemo sve je neprocenljiv. I to nije onaj osecaj iz ega, hvalisavi…ne. Iz mira je, iz duse. Nazvala bih ga ponos iz samosvesti. I izvan je reci.

Te veceri sam bila u nekom drugom svetu. Imala sam osecaj da mi je ovo potrebno, da je kao hod ka nekom spasenju. Osecaj je bio izvan reci. Bozanstven. Definitivno moja glava/telo/dusa/srce/ja vise nije ista. 🙂

Mnogo, beskrajno mnogo ti hvala ti na ovom nezaboravnom iskustvu. Bio je to jedan od najposebnijih dana u mom zivotu. Dan za pamcenje. 

Čast je i zadovoljstvo poznavati te, Učitelju Vatre.

Vidimo se na proleće.

Jelena Čanković

 

Melita Lepur , Zagreb, Hrvatska

Nevene,

Bilo je neopisivo. Sigurna sam da ću opet doći , kada bude pravo vrijeme. Danas sam spokojna, to je prava riječ za opisati kako se osjećam.

Melita 

 

Nataša Spevec, Zagreb

Dragi Nevene,

hvala tebi što postojiš i hvala Bogu što te je doveo u naše živote.

 

Martina Ćurić, Virje

Dragi Nevene,

Hvala Ti od srca na svemu, prekrasno novo iskustvo. Baš sam sretna, zadovoljna,ispunjena i potpuno mirna. Dobro si nas pripremio, i sa punim povjerenjem u Tebe i Više Vodstvo-Anđele, čije prisutstvo sam osjetila i tamo, sam pristupila žeravici.

 

Svetlana Dragoljević, Sremska Mitrovica, Srbija

Zdravo Nevene,meni je bilo super,prijalo mi,prešla tri puta.Vratio mi se osmeh na lice,opet se smejem i šalim,to mi je falilo,OSMEH NA LICU.
Dražen Pavalić ( esox lucius ido ) , Zagreb

Dragi Neven,

Evo, nakon tri tjedna da probam sažeti utiske, dojmove i benefite mog hoda po žeravici. Cjelodnevne pripreme i naravno sam hod po žeravici je bilo jedno, blago rečeno, vandimenzionalno iskustvo. Posebno me se dojmila jednostavnost Majstora Vatre u pripremama nas kao grupe i ponaosob, za upustiti se i uspješno ostvariti nešto što kolektivna svijest ne prihvaća mogućim, kao i da takva jednostavnost može skup toliko različitih osoba preobraziti u skladnu cjelinu koja potom i djeluje kao takva.

Želja je bilo puno i teško je bilo usredotočiti se samo na neke. No, nekako sam ipak uspio odabrati neke od njih i sada nakon tri tjedna znam da je vatra uvelike zaslužna što sam sretniji „Sada“ i što sam u boljem skladu sam sa sobom i okolinom. Lakše razlučujem bitno od nebitnog, lakše otpuštam nevažne stvari, što pridonosi harmoniji u osjećajima, komunikaciji i odnosima što mi puno znači  s obzirom na dijagnostičko zapažanje poznate nam specijalistice „ …specifičan umjetnički izričaj nerazumljiv socijalnom okruženju“. I konkretniji sam u svojim završnicama.

Skupljene pozitivne energije prepoznaju se i otvaraju nova vrata i nove mogućnosti za djelovanja u poslovnim, egzistencijalnim i umjetničkim dimenzijama (kako za mene samog, tako i za Megi i mene, nas dvoje zajedno).  Kao konkretne primjere mogu navesti; šetnje su bezbrižne, a kuhanje veselo. Otvoren mi je IMBD (sa 2 filma, a u postupku su još 4), dobio sam nove uloge u filmovima, spremam jedan performans. Kao umjetnički dvojac, Megi i ja, angažirani smo u dva nova projekta.

Zajedno s Tinom, rado se prisjećamo i prepričavamo događaje s rituala hodanja po žeravici.

Hvala Vatri i Hvala Majstoru Vatre.

 

Jelena Tatalović, Novi Sad, Srbija

Pozdrav Neven!

Dao mi je Aca tvoj mail, da ti posaljem moje impresije sa hodanja po zeravici, koje se odrzalo 13.06.2020. godine u Novom Sadu.

Tog 13.juna, dosla sam sa Acom i drugaricama, i verovatno kao i svi koji dolaze prvi put na zar, nisam imala predstavu sta me tamo ocekuje…Slusala sam utiske ljudi koji su dolazili i ranije, i prosto nisam mogla da verujem sta su postigli…iskreno, bila sam i sama po malo nepoverljiva.

Medjutim, kako je vreme odmicalo, osecala sam se sve opustenije, i uzivala sam u svakoj sekundi radionice…doslo je vreme kad smo trebali da napisemo nase srcane zelje…moja prva i najvece zelja je bila da se resim bola u donjem delu ledja. Sa mojih 16 godina dijagnostifikovana mi je diskus hernija, koja mi je sve vreme pravila velike poteskoce. Jednostavno, za sve te godine, naucila sam da zivim sa tim bolom. Ti si mi pomogao prilikom formulosanja te zelje, i rekao si mi da napisem da zelim da se resim bola u ledjima, kao i UZROKA tog bola. Hvala ti zbog toga do neba!

Prilikom prelaska preko zara, rekla sam jasno i glasno, Ja sam Jelena, i imam zdravu kicmu.

Jutro nakon hoda po zeravici probudila sam se bez bola. Moje prvo jutro bez bola! Bilo je neverovatno…nisam mogla da verujem sta se desilo…naravno, odmah sam javila i Aci. Neverovatno! 

I eto, 10 meseci kasnije, ja zivim potpuno normalno, i nemam vise bolove u ledjima.

I dalje sam pod velikim utiskom svega sto se desilo…nestvarno!

Hvala puno za sve, i vidimo se uskoro!

Veliki pozdrav,

Jelena

 

Ivana Sirovica, Zagreb

Pozdrav Nevene!

Prije svega, veliko Hvala na jednom prekrasnom i jedinstvenom životnom iskustvu.

Seminar je jako lijepo oblikovan, a svaka faza i detalj smisleno su smješteni u svoje vrijeme i adekvatan prostor.

Osjećam se sretno. Puno sam toga naučila o samoj sebi, a prijateljske savjete i nova znanja zasigurno ću pamtiti te koristiti za vlastitu dobrobit i dobrobit svoje okoline.

Promjenu koju već primjećujem jesu pomaci u vlastitom pristupu raznim situacijama koje uključuju međuljudske odnose.

Nekako se mirnije i “bez knedle u grlu” upuštam u razgovor s kolegama s posla, ljudima u trgovini, na ulici i slično, no pravi izazovi tek slijede jer mi se bliže javni nastupi, predavanja te brojni poslovni sastanci. 

Veselim se vidjeti kako će se sve to dalje razvijati.

Sve u svemu, seminar bih preporučila svakome tko želi raditi na sebi i pomicati vlastite granice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.