HR zemlja zdravlja- predavanje

Ako netko pred Vas stavi projekt Hrvatske zemlje zdravlja (a, nije političar da nas laže pred izbore😉 u kojem tvrdi da u skorije vrijeme može iz toga biti:

10.000 do 50.000 novozaposlenih

produženje turističke sezone

povećan broj turista i kapaciteta smještajnih jedinica

povećanje robne prodaje i prodaje usluga

stalno zaposlenje sezonskih radnika

…Te naravno bolje fizičko i psihičko zdravlje građana…. Da li Vas to dovoljno bocne da ga bar saslušate prije neg odmahnete rukom?

Šalu na stranu, predavanje će biti na temu važnosti konoplje i mogućnosti koje ona pruža za razvoj nekoliko grana koje su važne za boljitak. Ništa novo? Pa u biti i ne, nije novo, ali se ne primjenjuje ni u malom postotku, pa da čujemo zašto i kako. Možda je vrijeme da se pokrenemo pa nek se i sve drugo pokrene. Dođite, podržite, učestvujte.

Imate priliku:

SUMA; Barčićeva 11, Rijeka u 18h, 2.4. nedjelja; predavanje je besplatno, ali

svoje mjesto na predavanju rezervirajte mejlom na info@spirit-ri.hr . Riječki organizatori: www.spirit-ri.hr

Nešto više o predlagačima projekta:

CID (centar za istraživanje društva) nudi mogućnost rješenja trenutne pravne regulative biljke konoplje raspisivanjem natječaj za najučinkovitije rješenje regulacije njezinog pravnog statusa.

Promjenom pravnog statusa konoplja postaje zaštićena biljka od nacionalnog interesa koju svaki hrvatski državljanin može uzgajati, konzumirati, prerađivati i prodavati neovisno o vrsti ili proizvodu, bez plaćanja poreza.

Svojim sudjelovanjem povećat ćete broj zdravih ljudi, broj zaposlenih i priljev novaca po sezoni za Hrvatsku – zemlju zdravlja. Sve materijale i dokumentaciju preuzmite na našim stranicama ili nas kontaktirajte na cidzapresic@gmail.com

Zajedno za Hrvatsku – zemlju zdravlja!

Stranica organizatora: www.rjesenje.org

Prezentaciju projekta pogledajte OVDJE

VIDEO pogledajte OVDJE