Vikend radionica OSTVARIVANJA ŽELJA

Radionica – Rijeka i Zagreb. Voditeljica: Sanja Plavljanič-Širola, autorica knjige “Život u Čarobnom toku”.
Već 10 godina u centru SRETAN DAN održavaju se radionice OSTVARIVANJA ŽELJA koje zaista donose rezultate!

Ova će vam radionica dati konkretne alate za pretvaranje snova u stvarnost, a utemeljena je na programu Sonie Choquette, svjetski poznate autorice i duhovne učiteljice. Čak i ako niste sigurni što točno želite, mi znamo način kako da svoje istinske želje izvučete na površinu.

Važno naglasiti i kako je snaga rada u grupi izuzetno moćna i daje nevjerojatne rezultate.
U studenom i prosincu imate iznimnu mogućnost pohađati Vikend radionicu Ostvarivanja želja u Rijeci i Zagrebu! Imete li hrabrosti odvojiti jedan vikend za ono što je najvažnije u vašem životu – za vaše vlastite žudnje i snove?

U 10 godina i više od 400 tjedana bavili smo se podučavanjem kako osvijestiti želje a potom ih i ostvariti. Nakon više od 500 polaznika, možemo reći: razumijemo se u ono o čemu govorimo, dok iskustva naših polaznika i njihove preporuke svojim prijateljima samo to potvrđuju. Kad čujete nevjerojatne priče, istinite najneobičnije priče o ostvarivanju želja, shvatit ćete da je uistinu sve moguće! Poslovi su dobiveni, ljubavi su pronađene, zdravlje se vratilo, preseljenja su se “čarobno” posložila…

U ovoj godini koja je na izmaku, vrijeme je za postavljenje temelja za nešto novo! Pokrenite se i krenite u ostvarivanje svojih ideja i maštanja!

Nakon radionice ostajemo u kontaktu 9 tjedana, ponavljajući zajednički korake koje smo naučili!
Kako je jedna polaznica rekla:
S oduševljenjem mogu reći da da mi se 2. i 3. želja već ostvaruju (i to dosta brzim tempom), a za prvu znam i osjećam da će se ostvariti do kraja iduće godine (malo je kompleksnija). Ono što sam dobila na radionici i na čemu sam najviše zahvalna je to što sam počela VJEROVATI i PREPUŠTATI SE životu. Najteže je bilo OTPUSTITI KONTROLU. Kad sam to uspjela, doista se dobije osjećaj ”Ja mogu”, potom ”Sve je moguće” i onda ti to Svemir potvrdi. Tek kad sam to osvijestila i osjetila, sve se otvorilo, krenulo i počelo ostvarivati. YES!!! (Sandra)

Dok iz perspektive muške osobe imamo i ovo iskustvo:
Meni je bilo baš super, oduševljen sam radionicom i nisam mislio da će to tako pozitivno utjecati na mene i da ću toliko toga tu naučiti. Čak sam se zapitao, nakon prvog predavanja kada sam vidio da sam tu jedini muški, o majko moja mila di sam ja to došao, kako ću ja to izdržati do kraja, o čem se tu radi, a sad na kraju mi je žao što je to sve završilo. Za mene je to bilo nezaboravno iskustvo. (Željko)

A evo što kaže voditeljica radionice Sanja Plavljanić-Širola:
Dopustite si sanjati široko, daleko, veliko! Zamišljajte najveća postignuća koja bi vam donijela radost, najveće životne avanture koje bi ispunile vaše srce, najljepša iznenađenja i najčudesnije obrate.
Jedna moja polaznica dopustila si je poželjeti da bude najbolja na svijetu. I zaista je jedan prestižni američki časopis uskoro njezin wellness uvrstio među najbolje na svijetu! Jedna se pak prijateljica odlučila ohrabriti i poželjeti da pobijedi na natječaju HayHouse-a za najboljeg novog pisca. I pobijedila je! Sve počinje kad si dopustimo maštati veliko!

***Radnu bilježnicu, čarobnu kutiju i ostale potrepštine dobit ćete na radionici, a na vama je samo da donesete otvoren um i istraživački duh***

TERMINI RADIONICE: RIJEKA 23-25. studenog 2018.
ZAGREB 7.-9. prosinca 2018.

VODITELJICA: Sanja Plavljanić-Širola
VRIJEME ODRŽAVANJA:
Petak 18:00 -21:00
Subota 10:00-17:00
Nedjelja 10:00-17:30
MJESTO ODRŽAVANJA: RIJEKA Trg Matije Vlačića Flaciusa 3 (Ljekarnički klub)
ZAGREB Centar Sretan dan, Ulica kralja Zvonimira 20, 2. kat
CIJENA: 900kn, plativo u 3 rate do radionice
PRIJAVE: info@sretan-dan.hr, sretandan@inet.hr
Tel. 098/702927, 091/5355197

VIŠE INFO
http://sretan-dan.hr/ostvarivanje-zelja/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.