Snimanje Aura-kamerom u Zagrebu i Rijeci

Theta Centar vam predstavlja mogućnost da snimite svoju auru i čakre u Rijeci i Zagrebu!

Ovaj sustav za snimanje aure omogućava vam da dobijete zaista točne informacije o svom polju aure i o čakrama. Sastoji se od Logitech-ove HD-kamere, bio-senzora za dlan, te naprednog software-a, koji pomoću tih uređaja može detektirati nevidljiva energetska polja oko fizičkog tijela. Vianna Stibal, svjetski poznata utemeljiteljica theta-iscjeljivanja, na svom Institutu u Americi koristi ovu kameru kao pomoćno sredstvo u svom duhovnom radu.

Snimanje traje 2-3 minute i tokom tog vremena na ekranu se pokazuju u realnom vremenu pokazatelji vaše aure i možete vidjeti fluktuacije u vašem polju. Vidjet ćete dominantnu boju svoje aure i sve eventualne mješavine boja koje se mogu vidjeti. Svaka boja predstavlja energetski dio vašeg karaktera, vaše psihe i vašeg životnog okruženja. Ovaj sustav može detektirati do 640 mogućih kombinacije ljudske aure. Vidjet ćete i veličinu svoje aure, te njezin oblik.

Svaka vaša čakra predstavlja dio vaše životne energije, dio vaših resursa s kojima raspolažete u životu. Snimajući svoje čakre možete saznati gdje se nalazi vaša blokada, gdje je manje energije i na to mjesto usmjeriti vaš osobni rast i razvoj. Razvijanjem svoje najslabije čakre omogućit ćete cjelovitosti sebe da narastete.

IZVJEŠTAJ:
Nakon snimanja ovaj sustav iz svih dobivenih podataka generira izvještaj na 23 stranice – s tekstovima, grafovima i drugim pokazateljima različitih aspekata naših, dosad samo rijetkima vidljivih, suptilnih tijela. Izvješće uključuje i savjete i preporuke za unaprjeđenje različitih životnih područja, izvedene individualno iz slike svake pojedine osobe. U nastavku na dnu pogledajte što sve uključuje izvještaj.

STRUČNO OBJAŠNJENJE:
Nakon što dobijete izvještaj slijedi stručno objašnjenje. Naše osoblje će s vama provesti 20 – 25 minuta i objasniti vam cijelo izvješće i sve grafove i pokazatelje, kako biste lakše shvatili dobivene podatke i znali što vam je činiti u životu. Također možete ih pitati i za savjete i preporuke konkretno za vas individualno.
Kroz stručno objašnjenje dobit ćete analizu svake čakre i konkretne prijedloge što možete napraviti da poboljšate svoje čakre.

TERMIN:
Jedan termin je 30 minuta i sami birate termin koji želite na donjoj prijavnici. Prijava termina je obavezna.

Provjerite svoje tjelesno, duševno i duhovno zdravlje i snagu, poduzmite prave korake ka općoj harmoniji – svijet će Vam biti zahvalan! 🙂

REGISTRACIJA:
obavezna registracija preko prijavnice

Zagreb 27.03.2019.
Zagreb 28.03.2019.
Rijeka 29.03.2019.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.