Radionica “Tijelo kao instrument” u Rijeci

Prostor Plus Vas poziva na dvodnevnu radionicu tjelesnih perkusija Telo kao instrument koja će se održati 6. i 7. travnja 2019. od 10 do 14 sati u prostorijama Filodrammatice, Korzo 28. Voditelji radionice su Ana Vrbaški i Marko Dinjaški iz Alice in WonderBand, a otvorena je svim zainteresiranima.

Svakoga dana koristimo svoje tijelo kao alat, no, znamo li da ono može biti i glazbeni instrument?

Upoznavanje s tehnikom tjelesnih perkusija (body percussion) nam otkriva različite mogućnosti, koje od svakodnevnog stvaraju nešto čudesno. Pokret, pjesma, smijeh i rad u grupi čine da rad na sebi postane zadovoljstvo. Jer, na ovim radionicama ponovo osvajamo svoje tijelo i vraćamo se osjećaju kada su onaj koji naređuje i onaj koji izvršava jedno biće, prisutno u sadašnjem trenutku.

Osim muzičkih igara i jednostavnih pjesama – za koje nije potrebno biti pjevač/ica, ili imati sluha – radimo različite zanimljive vežbe i igre, spajajući zabavu i razvijanje vlastitih mogućnosti. Kako radionica izgleda možete pogledati na ovoj poveznici:

Radionicu vode Ana Vrbaški (pjevačica, kazališna izvedbena umjetnica, skladateljica) i Marko Dinjaški (bubnjar, perkusionist, kazališni izvedbni umjetnik), članovi udruženja građana Otvoreni Krug Novi Sad, poznatiji kao Alice in WonderBand.

U petak 5.travnja 2019. u Filodrammatici održat će se komični akustični mjuzikl Kiss u izvedbi Alice in Wonderband. Više o toj izvedbi potražite na ovoj poveznici:
https://www.prostorplus.hr/produkcija/alice-in-wonderband-izvodi-komicni-akusticni-mjuzikl-kiss

Radionica Tijelo kao instrument
Vrijeme: 6. i 7. travnja 2019 // 10:00-14:00
Mjesto: Filodrammatica, Korzo 28, I kat

Cijena: 250 kn do 27.ožujka 2019., 300 kn do 4. travnja 2019.
Uplata: na račun HR7224020061100654822 pri Erste&Steiermärkische bank s naznakom “Za radionicu Tijelo kao instrument”. Nužno je navesti ime i prezime osobe koja dolazi na radionicu.

Prijave: do 4. travnja 2019 putem obrasca pri dnu teksta na ovoj poveznici: https://www.prostorplus.hr/radionice/radionica-bodypercussion-tijelo-kao-instrument

*fotografija: Nemanja Lauš, 2016. godine, Festival uličnih svirača

Udruga Prostor Plus je korisnica institucionalne podrške Zaklade Kultura nova. Prostorima Filodrammatice upravlja SU Molekula.

Događaj na FB:
https://web.facebook.com/events/258070788403273/

Srdačno,

Ana Vrbaški
Alice in WonderBand – Telo kao instrument
+381 62 1504391
www.youtube.com/vilovka
www.aliceinwonderband.com
www.facebook.com/kiss.aliceinwonderband
www.facebook.com/MarkoNelom
www.instagram.com/aliceinwonderband
Otvoreni krug Novi Sad: www.facebook.com/OpenCircleNoviSad

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.