Radionica tapkanja, Rijeka

Radionica tapkanja, popularne metode EFT koja je promijenila živote tisućama ljudi prvi puta u Hrvatskoj u ovakvom jednostavnom i pristupačnom  konceptu učenja. Jer EFT i je jednostavna, pristupačna tehnika koja je od samog tvorca Garyja Craiga zamišljena kao dostupna svima za svakodnevnu samopomoć i svi ju možemo razumjeti i prakticirati sami kod kuće.

 
Želite li se riješiti stresa, anksioznosti, viška kilograma, loših navika,bolova svih vrsta?
Želite li popraviti vašu sliku o sebi, imati bolje rezultate u sportu i poslu?
Želite li biti motivirani, fokusirani, popraviti odnose s ljudima oko sebe, podići vaše samopouzdanje, samopoštovanje?
Ako je ijedan odgovor na ovo pitanje DA, onda je tapkanje (EFT) prava metoda za vas. Jer tapkanje je metoda energetske psihologije koju možemo koristiti na svim područjima našega života. Bilo da želimo otkloniti negativne emocije ili poboljšati rezultate, samopouzdanje, uspjehe.
eft-tapkanje-slike-crop

Tapkanje je jednostavna tehnika koju kada pravilno primjenjujete postižete zapanjujuće rezultate u vrlo kratkom vremenu. Tehniku je lako naučiti, dovoljno je tri sata kako biste naučili osnove koje možete primjenjivati svakodnevno, a za to vam treba svega nekoliko minuta.

 Na radionici učimo sve točke na koje tapkamo i kako najbolje tapkati, kako samostalno sastaviti postavkuza tapkanje, kako se emocionalno uključiti u tapkanje da iz njega izvučemo najviše i najbolje za nas u trenutku kada nam to najviše treba.

Kada prođete ovu jedinstvenu radionicu tapkanja moći ćete samostalno tapkatina vaše svakodnevne izazove, probleme i sve ono što u vama izaziva negativne emocije, a naravno naučiti ćemo i neke od trikova kako bi bili što uspješniji u tapkanju i detektiranju pravog problema za tapkanje.

Svaki polaznik radionice dobiva detaljnu skriptu koja je od velike pomoći u prvim danima samostalnog tapkanja, i audio program s detaljnim pitanjima koja su usmjerena na razna područja života kako bi lakše i bolje odredili na čemu točno i kojim redosljedom raditi.

Radionica “Tapkanje za sve” je osim u Zagrebu održana i u Zadru, Splitu, Osijeku, Rijeci, Dobrinju, Novom Sadu..,

Također kada uspješno završite ovu jedinstvenu radionicu imate priliku  jedan puta mjesečno sudjelovati na grupnim tapkanjima gdje kao grupa tapkamo na naše zajedničke probleme.
Radionica će se održati 21.10. u 18 sati u prostoru Gestalterije, Krešimirova 8, Rijeka
Donacija iznosi 200 kn. Zbog ograničenog broja mjesta prijave su obavezne na danijela@tapkanje.eu.
Više o predavaču: http://tapkanje.eu/o-meni/

Danijela Medaković 

095 7421 162 

inkubatorsrece@gmail.com

www.inkubatorsrece.com – Facebook – LinkedIN