Radionica obiteljskih konstelacija u Rijeci s Vedranom Kraljetom

Najavljujemo radionicu obiteljskih konstelacija u Rijeci, 17.11.2019. pod vodstvom g. Vedrana Kraljeta ( jedinog certificiranih konstelatora u HR od strane osnivača konstelacija Berta Hellingera ).
Cjelodnevna radionica s početkom u 9h.

Prijave za radionicu su do 12.11.2019.,, kontakt osoba – Silvana – 0998512442

Uz pomoć sistemskih konstelacija potražite odgovore i rješenja u području:
* Veza, partnerstva, braka i roditeljstva
* Vašeg mjesta i odnosa u obitelji
* Radnog mjesta, karijere, vlastitog biznisa ( poslovne konstelacije )
*Osobnog fizičkog, psihičkog i financijskog zdravlja i dobrostanja
* Životnih izbora i dilema

Dođite i unesite pozitivne promjene u svoj život.

O VODITELJU RADIONICE VEDRANU KRALJETI:

Sin, brat, suprug i otac. Uz diplomu strojarskog fakulteta i poslijediplomski studij iz ekonomskih analiza, usavršavao se kod vodećih svjetskih stručnjaka u sistemskom konzaltingu, coaching-u, NLP-u, i terapijskom radu sa sistemskim konstelacijama, u Francuskoj, UK, Italiji, Njemačkoj, Austriji i Nizozemskoj. Posebno je motiviran i radi s pojedincima, parovima, obiteljima i obiteljskim poduzećima u zemlji i inozemstvu. Dugogodišnji je poduzetnik, coach i konzultant.
Uveo je i prvi je školovani voditelj „Hellingerovih“ sistemskih konstelacija u Hrvatskoj, za osobne, obiteljske i poslovne teme. Živi ih i koristi još od 1997. godine. Školovan je kod Berta Hellingera, J.J. Stama, dr. G.Webera, prof.dr. M.V.von Kibeda, i drugih. Vodio je preko 1000 radionica sistemskih konstelacija, za obiteljske i poslovne teme u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, BiH, Austriji, Egiptu, Njemačkoj. Bliski je suradnik Berta Hellingera i autor članaka o sistemskim
konstelacijama. Vodi „Sikon mrežu“, organizaciju za znanost i umjetnost sistemskih rješenja i konstelacija po Bertu Hellingeru. Kroz radionice, javna predavanja, napise, medijske nastupe i profesionalnu edukaciju konstelatora, širi i njeguje razvoj „Hellingerovih“ konstelacija. Jedini je registrirani voditelj konstelacija i prvi član “Hellinger Sciencie” iz Hrvatske.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.