Radionica – Moji preci i ja

Radionica Sistemskih Konstelacija – obiteljske: Moji preci i ja
RIJEKA, subota 26.10.2019.
Od 10:00 do 18:00 sati
CIRUSS, Scarpina 5, Rijeka
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina

Dragi prijatelji i članovi CIRUSSA
Ovim putem bi vas htjeli pozvati na radionicu Sistemskih Konstelacija: obiteljskih – na temu Moji preci i ja!
Radionica će se održati u RIJECI, u subotu 26.10.2019. s početkom u 10 sati u CIRUSSU.
Kada se rade konstelacije na temu predaka?
Najčešći slučajevi kada se rade konstelacije na temu predaka jesu:
kada osoba ima osjećaj da nosi teret kojoj joj ne pripada odnosno koji je na neki način ga je “preuzela”
kada u određenim situacijama reagira na sebi nesvojstven način, kao da to nije ona (“Ne znam što me je spopalo”, “Ja inače nisam takav/takva, ne znam zašto sam tako reagirao/reagirala” i slično)
kada bez obzira na to koliko se osoba trudi promijeniti se (nabolje naravno) to joj vrlo teško uspijeva ili dolazi do vrlo malih pomaka unatoč velikom trudu
kada se osoba “umori” od pravdanja klasičnom rečenicom “Ja sam takva, takva sam se rodila i takva ću umrijeti” jer zna da se može promijeniti i olakšati si život i odnose s drugima, a uzrok leži u nečemu prije nje, na što ona nije mogla utjecati sve do trenutka, kada se prepozna uzrok problema koji je nesvjesno ona preuzela na sebe i tek tad se to može vratiti onome kome to pripada, kako bi se osoba “oslobodila tog energetskog tereta” i na neki način “prodisala”.

Također česta situacija kada se rade konstelacije na temu predaka jest kada se osobi dogodi gubitak voljene/bliske osobe (roditelja, baka/djedova).
Uz to osobe koje vide/uočavaju preuzimanje obrazaca ponašanja od predaka također dolaze na radionice na temu predaka. Primjerice osoba se bori s ovisnošću od alkohola, ustanovi se da su i djed i pradjed također prolazili kroz tu istu borbu.

Mi smo naime potomci naših predaka i često se zna desiti da osobe koje su preminule (a za neke nismo ni znali da su postojale ili da su imale neke određene probleme) taj teret prenesu na nas, odnosno mi ga iz bilo kojeg razloga “privučemo k nama”.
Osnovna ljudska potreba je potreba za pripadanjem i često na taj način iskazujemo lojalnost našoj obitelji, na razini srca i duše, jer tu smo svi jednaki i svi smo jedno, nebitno jesu li osobe preminule ili su žive.

U takvim situacijama konstalacije nam omogućavaju da na energetskoj razini kroz polje srca i duše dođemo do uvida koji nam omogućavaju da promijenimo svoj odnos prema situaciji koja nas pritišće, time otvarajući mogućnost da stvari budu drugačije.
Konstelacije su izuzetno učinkovita terapeutska metoda koja nam u kratkom vremenu omogućuje dobivanje uvida u bit zapetljaj i najsloženijih životnih situacija te u moguća rješenja i odgovore. Konstelacije se koriste u timskom vođenju, psihoterapiji, organizacijskom savjetovanju, superviziji, medijaciji, kazališnoj umjetnosti.

Konstelacije vam mogu pomoći spoznati, razumijeti i prihvatiti samoga sebe kako bi ostvarili svoje potencijale, uspostavili zdrave odnose te živjeli potpuniji i smisleniji život.
Stoga su na radionicu dobrodošli svi koji imaju želju osvijestiti situacije i odnose koji ih pritišću, crpe i ne daju im naprijed.
Cilj je zajedničkim radom i doprinosima pronaći kvalitetna i djelotvorna rješenja za trenutne zapetljaje.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.
Kako se rade Konstelacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.
Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja na radionici. Velika većina sudionika konstelacijske radionice doživljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.
Više pročitajte na poveznici!
Pridružite se našoj radionici u subotu, 26. listopada 2019. godine, od 10 do 18 sati. Broj mjesta je ograničen, stoga je prijava obavezna.

Donacija za sudjelovanje na radionici Konstelacija je 400 kuna.

Za dodatne informacije i prijave možete nam se javiti u inbox ili na mail: ines.lazarevic@gmail.com ili na mobitel: + 385 (0)91 33 66 750

NAPOMENA: Za sudjelovanje na radionici, preporučamo da se odjenete udobno, te uzmete hranu/piće (posebno ako imate poseban režim prehrane).

Na radionici mogu sudjelovati samo punoljetne osobe (iznad 18 godina).

PRIJAVNICA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.