Radionica Moć svjesnog disanja

Radionica Moć svjesnog disanja… ili kako nadvladati tijelo dahom,  Rijeka, nedjelja, 13.12.2015. od 17:00-21:00 sat

Koliko vam se puta dogodilo da ste nešto jako željeli imati ili postići, ali se jednostavno tijelo nije moglo pokrenuti u željenom pravcu?! Mnogi će onda reći Nisam imao/imala snage!! 

Nedostatak onoga što nazivamo snagom je u osnovi izostanak inspiracijske emocije koja će želji, viziji, cilju dati život. To je i pokazatelj kako nam je tijelo zarobljeno u nekom od neugodnih iskustava iz prošlosti koje svakodnevno ponovno i ponovno proživljavamo kao da su i dalje stvarna i kao da još uvijek traju. Svatko ima barem jedan takav scenarij i vrlo dobro znamo čime nas prošlost nagriza i ne dozvoljava kretanje prema naprijed.

Osloboditi tijelo ograničavajuće emocija iz prošlosti osnovni je preduvjet za manifestaciju svega onoga što vaš genijalni um može zamisliti i poželjeti!!

Koncept svjesnog disanja poznat je u različitim pravcima samorazvoja i sigurno ste se sa istim vec susretali. Ovoga puta si dopustite otkriti moć svjesnog disanja odnosno korištenja daha kojem je osnovna namjera nadvladati tijelo!

Radionica (kao i sve Revivirove!) sadrži teorijski i praktični dio. U teorijskom dijelu razrađujemo:

– razliku između “običnog” i “svjesnog” disanja

– kako postići koherenciju uma i tijela

– dobrobiti svjesnog disanja na psihofizičku kondiciju

– kako koristiti svjesno disanje u procesu ekspanzije svjesnosti i podizanju energetske razine (samopouzdanja)

Praktični dio obuhvaća vježbe disanja u kombinaciji sa aktivacijom tijela  kao i vježbu distribucije životne energije kroz tijelo u pojedine organe.

Ulaganje: 260 kn (uključena audio vježba za samostalan rad) – u prosincu darujemo 10% popusta!

Voditeljica: Jadranka Rogic, trener razvoja osobnih i sistemskih potencijala

Mjesto održavanja: Rijeka, na adresi Žrtava fašizma 2, 3. kat

Informacije i prijave za sudjelovanje na jadranka@revivirpoint.com ili mob 098/1737535. O ovom i drugim programima Revivir možete više saznati na www.revivirpoint.com

Nobody can go back and start a new beginning but anyone can start today and make a new ending.“

Dobrodošli!