Povratak sebi, predavanje i izložba slika

Glavna tema slika, autorice Hermine Grbac, je Povratak sebi – onom JA koji je kreator i tihi promatrač promjenjivog svijeta kojeg stvara u stanju ljubavi svoga srca i u kojem doživljava i spoznaje sebe.
Sadržaj slika trenutna je ekspresija unutarnjeg kreatora. Energija je to pretočena u pokret, boju,
reljef, ispisanu misao… Slike, obogaćene tekstom, nose visoku energetsku vrijednost jer imaju
sposobnost utjecati na svijest promatrača nudeći mu promjenu vlastite percepcije i spoznaje svoje istinske prirode. Stihovi ispisani na slikama izvadak su iz istoimene zbirke pjesama istog autora, koja je proizašla iz viših stanja svijesti prilikom boravka u meditaciji.
Predavanje: “Revolucija ljubavi”, subota u 13 sati, Transadrija Rijeka, u sklopu EZOTERIJE
U vrijeme kada je način na koji živimo postao jurnjava za materijalnim dobrima, puko preživljavanje ili životarenje, a u nutrini stvorio jaki osjećaj praznine, boli i gubitka sebe, javljaju se naputci i znanja koja su tu da ukažu na onu Istinu koju nosimo u svom srcu, a zajednička je svima. Spoznaja te Istine ima sposobnost i snagu zauvijek promijeniti način na koji doživljavamo sebe i svijet oko nas, te se može nazvati revolucijom ljubavi. Put do spoznaje te Istine je jednostavan i nije baš ni put jer ne zahtijeva vrijeme već se događa u trenutku, a nakon njega život postepeno postaje bajka.
Istina donosi odgovor na najvažnije pitanje: Tko sam ja?
Imate li hrabrosti doznati odgovor?
Predavač: Hermina Grbac