Radionica Konstelacija – NOVAC I JA

Svatko tko želi ostvariti dobar život mora imati neke ciljeve. Ti ciljevi mogu biti različitih vrsta. Mudro je imati uravnotežen pristup prilikom postavljanja ciljeva za svako područje života: veze, obitelj, profesionalna karijera, hobiji i financije.

Ponekad smo toliko usredotočeni na novac da ga vidimo kao jedino rješenje i jedini put prema ostvarenju. Novac je energija koja komunicira između svega materijalnog i olakšava ljudske odnose. On je način da istražimo koliko dobro primjenjujemo naše vrijednosti – poput jednakosti i poštenja – u svim transakcijama.

Želite li da novac pokreće vaš život ili da vam pomaže u poboljšanju života?

Svi polaznici radionice radit će na rješavanju odnosa prema novcu, a sve s ciljem jednostavnijeg primanja istog.

Kako se rade Konstelacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.
Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja na radionici. Velika većina sudionika konstelacijske radionice doživaljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.
Više pročitajte na poveznici!

Pridružite se našoj radionici u subotu, 12. siječnja 2019. godine, od 10 do 18 sati. Broj mjesta je ograničen, stoga je prijava obavezna.

Donacija za sudjelovanje na radionici Konstelacija je 300 kn.

Za dodatne informacije i prijave možete nam se javiti u inbox ili na mail: ines.lazarevic@gmail.com ili na mobitel: + 385 (0)91 33 66 750

NAPOMENA: Za sudjelovanje na radionici, preporučamo da se odjenete udobno, te uzmete hranu/piće (posebno ako imate poseban režim prehrane).

Na radionici mogu sudjelovati samo punoljetne osobe (iznad 18 godina).

O voditeljici Ines Lazarević Rukavina

Ines od 1996. godine sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima (Jan Jacob Stam, Bert Hellinger, Johannes B. Schmidt) konstelacija.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale.

Sada dobrobit konstelacija dijeli s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako se mijenjati i poboljšati kvalitetu svog života.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.