RADIONICA DEPROGRAMIRANJA ODNOSA

RIJEKA, SUBOTA 01.02.2020.
Od 10:30 do 15:00 sati
CIRUSS, Scarpina 5, Rijeka
Voditelj: Nikola Žuvela

Život u suvremenom društvu naizgled je lagan, ali ako zagrebemo ispod površine primjetiti ćemo da je prožet mnogim suptilnim nasilnim pritiscima zbog kojih patimo i ne osjećamo se dobro. Obrazovanje i obiteljski odgoj ključ su formiranja naših stavova zbog kojih i imamo najviše problema, kako na poslu tako i u odnosima.

Cilj ove radionice jeste otkrivanje nesvjesnih negativnih obrazaca koji djeluju u našim odnosima te razvijanje pozitivnih obrazaca koji nam omogućuju stvaranje skladne i sretne veze. Nastala je na na temeljima psihologije C.G. Junga te metoda istočne filozofije koje se koriste i u novim psihoterapijskim pravcima zapada.

Radionica se sastoji od dva djela. Prvi dio radionice je teoretski dio u kojem objašnjavamo podsvjesne mehanizme koji aktiviraju prekide i nezadovoljstvo u našim odnosima, dok je drugi dio radionice praktični dio – učimo tehnike rada s emocijama. Naučiti ćemo nekoliko tehnika koje će nam pomoći da prihvatimo one dijelove naše osobnosti koje ne koristimo, a vrlo snažno utječu na kvalitetu naših odnosa.

NAUČITI ĆEMO:

  1. dijagnosticiranje emocionalnih blokada
  2. metodu izmjene i postavljanja novih obrazaca u podsvijest
  3. metodu kontroliranja emocija straha, ljutnje, mržnje i ljubomore
  4. metodu otklanjanja blokada koje imamo u emocionalnom odnosu ili prema poslu

 

 

 

ISKUSTVA:

Radionica mi je rasvijetlila mnoga moja zavaravanja koja su se ticala odnosa kao i krivih predodžbi koje sam stvarala tokom svojih veza. Sada su mi jasniji obrasci koji su mi stvarali prepreke, ali isto tako osvjestila sam koliko su moji krivi koraci doveli do situacije u kojima sam bila zarobljenik društevnih predodžbi koje sam slijedila a shvaćala sam ih kao normalne.“
S.S., Slovenia„Cijeli svoj život se zaljubljujem u krive osobe i nisam nikada mogla vidjeti da sama stojim iza takve slike. Ova radionica mi je pomogla da svoju vezu sada vidim kao djelom mojih vlasitih krivih očekivanja koja su proizašla iz niskog samopoštovanja sebe. To mi je pomoglo da više ne sažaljevam sebe i ne stavljam se u inferioran položaj.
A.B. Varaždin
Pridružite se radionici u subotu, 01. veljače 2020. godine, od 10:30 do 15 sati. Broj mjesta je ograničen, stoga je prijava obavezna.

Donacija za sudjelovanje na radionici iznosi 400 kuna.

Za dodatne informacije i prijave možete nam se javiti u inbox ili na mail: ines.lazarevic@gmail.com ili na mobitel: + 385 (0)91 33 66 750

NAPOMENA: Za sudjelovanje na radionici, preporučamo da se odjenete udobno, te uzmete hranu/piće (posebno ako imate poseban režim prehrane).

Na radionici mogu sudjelovati samo punoljetne osobe (iznad 18 godina).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.