Pronađi svojih 15 minuta – Divine Energy Park u Rijeci

Osjećaš li potrebu da svaki dan pronađeš 15 minuta samo za sebe? Primjećuješ kako tokom dana gubiš energiju, a napetost raste? Pripremili smo jednostavan program “Pronađi svojih 15 minuta” koji će ti pomoći da svaki dan “puniš baterije”, opuštaš se i poboljšavaš kvalitetu svog života.
Prestižni Europski znanstvenici izveli su studiju gdje su ispitali preko 2000 najuspješnijih menadžera i lidera kako bi saznali koje su im zajedničke točke za postizanje uspjeha. Ono što je svima bilo zajedničko je da svatko od njih izdvaja barem 15 minuta u toku dana kako bi umirio svoj um različitim tehnikama za opuštanje.


Spremna/an si pronaći svojih 15 minuta svaki dan, krenuti stvarati i živjeti kvalitetniji, zdraviji i
uspješniji život, te naučiti otpustiti sav stres?
Na ovoj radionici naučit ćeš tehniku disanja, pozitivnih vizualizacija i aktivnih vježbi za…
* otpuštanje stresa i napetosti
* balans uma & tijela
* kako održati pozitivan stav i zaštiti se od negativnih misli
* podizanje razine energije tokom cijelog dana
Radionica se održava u petak 10.7 od 19-20.30h u Udruzi Auris (Kružna 8, Rijeka).
* Broj polaznika radionice je ograničen, a svoje mjesto možeš rezervirati ovim putem:
https://podio.com/webforms/12788982/872689
T: 091 161 7540
E: info@divineenergypark.org
CIJENA: 56,00 kn (za plaćanje unaprijed); 73,00 kn (na dan radionice)
Na samoj radionici “Pronađi svojih 15 minuta” imat ćete priliku upoznati se s beneficijama DHP
(Divine Health Programa) i rezervirati svoje mjesto za vikend radionicu DHP koja će se održati 11. i 12.7. u Udruzi Auris.

DHP je praktičan i jednostavan program koji će ti pomoći da postigneš mir, sreću, balans, podigneš nivo svoje energije. Ovaj akreditivni program internacionalne organizacije Divine Energy Park je holistička metoda koja djeluje na duh, um i tijelo. Kroz tehnike disanja, meditaciju na osobnu mantru, vježbe za energiziranje& pomlađivanjete praktične savjete za održavanje zdravlja, dobit ćete znanje kako svaki dan postizati rezultate bez stresa, otvoriti svoj mentalni potencijal, dovesti duh i tijelo u balans, otkriti svoje unutarnje znanje i talente.
Na vikend radionici DHP dobit ćete svoju osobnu mantru.

Meditacija na zvuk je vrlo moćan oblik meditacije u kojoj ponavljamo odgovarajuću mantru (zvuk) kako bi harmonizirali tijelo, um i duh i time probudili svoj beskonačni potencijal. Na DHP dobit ćete drevnu tehniku mantra joge (meditacije na mantru) u koju će vas uvesti Učitelj (Swami Urgaya) koji posjeduje drevno znanje o zvuku. Učitelj će vam dati mantru koja odgovara posebno vama.
Swami Urgaya
Susretao se i učio od mnogih gurua još od 1987.g.. Proveo je 12 godina sa svjetski priznatim jogijem i učiteljem Maharishi Mahesh Yogijem koji je Zapadu otkrio tajne dubokih meditacija u svrhu postizanja svjetskog mira i od kojeg su učili mnogi suvremeni spiritualni lideri. Proteklih 20 godina Swami Urgaya je podučio preko 300 000 ljudi diljem Europe, Indije i Indonezije.
2007.g. proglašen je Jagad Guruom i posljednjih 10 godina nastavlja svoj rad uz pomoć velikog znanja koje mu je prenio njegov Guru Šri Šivakumar Swamiji Nasimath iz indijske kraljevske loze gurua sa tradicijom dugom 2,500 godina. Swami Urgaya uspješno vodi internacionalnu organizaciju Divine
Energy Park sa sjedištem u Zagrebu
Sa praksom DHP postići ćete balans duha i tijela, ostvariti unutarnji mir i zadovoljstvo, a uspijeh
ćete ostvarivati lakše, bez stresa i napetosti.
Cijena vikend radionice iznosi 1,000 kn (za plaćanje unaprijed); 1,150 (na dan tečaja); 1,300 (na 3 rate)
Svoje mjesto možete rezervirati ovim putem:
https://podio.com/webforms/12788982/872689
T: 091 161 7540
E: info@divineenergypark.org