Predavanje i radionica: Susret s unutarnjim djetetom

Na predavanju i radionici baviti ćemo se kontaktom sa svojim unutarnjim djetetom.
Nije važno koliko smo stari, u nama je malo dijete koje, još uvijek, treba ljubav i prihvaćanje. Ako smo žena, bez obzira na to koliko smo samostalna, imamo malu djevojčicu koja je vrlo senzibilna i treba pomoć. Ako smo muškarac, bez obzira koliko smo macho, imamo malog dječaka unutar sebe koji žudi za toplinom i ljubavi.

Kao djeca, kad nešto nije u redu, skloni smo vjerovati da nešto nije u redu s nama. Djeca razvijaju ideju da ako nešto naprave “ispravan način”, da će ih onda roditelji i skrbnici voljeti. Onda ih neće kazniti. S vremenom, dijete stvori vjerovanje: Nešto nije u redu sa mnom. Nisam dovoljno dobar. Jer nikako da napravim dobru stvar. Kako starimo, nosimo ova lažna uvjerenja s nama. Učimo se odbaciti.

U svakom od nas, osim unutrašnjeg djeteta postoji i unutrašnji roditelj. Koji može biti brižan, ali uglavnom nije. Uglavnom ima oblik unutrašnjeg kritičara. I većinu vremena, takav roditelj kritizira dijete. I to stalno! Ako slušamo naš unutarnji dijalog, uglavnom čujemo prigovaranje. Kritičar govori djetetu što radi krivo i zašto to nije dovoljno dobro. Ali možemo raditi na našem unutarnjem roditelju da postane brižan, nježan i blag prema našem djetetu.

Rad s unutarnjim djetetom je izrazito bitan u procesu iscijeljivanja boli iz ranog djetinjstva.

Ako vas zanima kako kroz integralnu tjelesnu psihoterapiju doći to tog mjesta, dođite na besplatno predavanje nakon kojeg ćemo imati iskustvenu radionicu.

Srijeda 16.10.2019.
Lokacija: Ganesha Centar, Korzo 2A/4, Rijeka
Satnica: Predavanje od 18:00 – 18:50 sati
Radionica od 19:00 – 21:15 sati
Predavanje je besplatno, a radionica se plaća 200 kn
Predavač i voditelj radionice: Sonja Lovrenović, terapeut integralne tjelesne psihoterapije
Obavezne prijave na: sonja@ipd-center.eu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.