Predavanje hipnoterapija

Što je hipnoza?
Hipnoza je stanje više svijesti u kojoj osoba ima znatno veću moć koncentracije, povećanu sposobnost vizualizacije i osjećaj ugodne psihofizičke opuštenosti. To je metoda koja se koristi u hipnoterapiji.

Što se uspješno liječi hipnoterapijom?
Uspješno se liječe skoro sve bolesti, bolovi, strahovi, depresija, fobije, razne vrste ovisnosti, gubitak samopouzdanja, prekomjerna težina, mucanje, mokrenje u krevet, anoreksija, bulimija, PTSP, nesanica, nedostatak koncentracije u učenju, nesigurnost prije javnih nastupa, oslobađanje potisnute tuge zbog gubitka drage osobe, oslobađanje od negativnih emocija ili potisnute ljutnje… itd.

Zašto se hipnoterapiji pripisuje velika uspješnost?
Iz više razloga: ona stimulira i potiče osobu na vizualizaciju i zamišljanje slika. Obzirom na to da se podsvijest služi istim slikovnim jezikom, tada je moguća komunikacija s njom i osoba otkriva na koji način njena podsvijest utječe na kreiranje njene budućnosti. Hipnoterepija se osim liječenja simptoma, uspješno bavi i otkrivanjem pravih i često skrivenih uzroka bolesti ili problema. Budući da se radi o potpuno prirodnoj metodi terapije, nikada se ne koristi lijekovima. Svaki tretman hipnoze je korisno i lijepo iskustvo koje donosi mir i stimulativno utječe na psihu.

 

Želite saznati više o tome?

Pozivamo vas na besplatno predavanje. potrebno je samo rezervirati mjesto na info@poriluk.com

SUMA, Barčićeva 11, Rijeka, nedjelja  16.6. u 20h (trajanje 90min)

Ulaz kroz haustor, učionica je u dvorištu zgrade !

detalji o predavaču su OVDJE

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.