Plesom u promjene

Ovaj je termin za one koji ZAISTA žele istinsku životnu promjenu, napuštanje starih obrazaca i prihvaćanje apsolutne slobode. Nakon što smo isprobali “sve”, vratimo se plesu i sebi.

DREAMDANCE  JE – 

Meditativno vrlo intenzivno “slobodno” kretanje – plesanje (bez zadane koreografije). Pravi “shortcut” za spajanje sa samim sobom, osvještavanje svoje savršenosti i način da se osjetite svježe, razgibano, zadovoljno,…što je i prvi faktor da budete dovoljno opušteni da vam se lakše ispune snovi i misli budu fokusirane. 

Opuštenost i zadovoljstvo, uz zahvalnost, glavna su stanja potrebna da napredujete u bilo kojem smislu – Ljubavno, Poslovno, Zdravstveno… 

Vrlo šarolik izbor pomno probrane glazbe iz cijelog svijeta, od laganih melodija do frenetičnih superbrzih ritmova, uvijek odlična ekipa je garancija za lijepe trenutke! Program je “za odlikaše”, ali i za one posebne iz zadnjih klupa!

 

Ne volim previše pričati o programu jer želim izbjeći stvaranje “očekivanja”, a, spontanost je vrlo važna prilikom prakticiranja ovog plesa. Dovoljno je tridesetak minuta zagrijavanja, laganih uputa i disanja, koncentriranja na sebe, prostor i glazbu, da doživite posebnu slobodu i apsolutni spoj sa samim sobom, a, ujedno i zvukom, kroz slijedećih 2-3 sata pokreta. DreamDance Vas zagrije, razgiba, opusti, oslobodi, i vrati vas tamo gdje spadate – u savršenstvo. Zvuk više nije pjesma, on je val koji jašete, osjećajući svaki svoj atom. Vaše poimanje glazbe i pokreta se mijenja. Finalno, i vaše poimanje sebe.

Pitaju me zašto ne organiziram češće. Jednostavno neću da upadam u šablone, zovem vas kad imam s Vama podjeliti nešto novo i kad se zaželim događanja. Tako termin može biti zaista poseban. Zašto ne snimamo? A Zašto bi, koga zanima došao je, taj trenutak se ionako ne može ponoviti, niti potpuno osjetiti gledajući snimke. Svejedno je jel nas ima 2 il 22 – uvijek je dobro i korisno. Nije bitno da se za nekoliko dana sjećate ovog trenutka, neg da vas taj tren sve i nadalje ostavi u sreći i veselju, a ne samo kad ste na terminu (inače bi se zvalo droga, a, ne ples, jelte:-). Ovaj program ne izaziva ovisnost. Zadovoljstvo koje daje, isključivo je VAŠA akcija i reakcija. To bi nekako trebalo i bit jedino ispravno.

Tko sam ja?  Jedan “sasvim nebitan” ljubitelj glazbe, pokreta i “rada na sebi”- onoga bez krampa i motike;-). svoja iskustva rado dijelim i s vama. Kažem nebitan, jer na ovom je događanju svako od nas treba biti bitan sebi, a, svi smo jedna pjesma i pokret. Ja sam samo zazvao na ples, sve ostalo je na vama. Naravno, gostoljubivost domaćina se podrazumijeva 😉

Vrijeme je da se na kraju godine oprostimo od svega što je iza nas i zakoračimo u novo. Detaljnije upute ćete dobiti po prijavi.

U biti sve rekoh još u prvoj rečenici:

Pripremite se na jednu zaista posebnu seansu! 

Ovaj je termin samo za zaista odlučne na pravu životnu promjenu. 

Nije bitno jesu li do sada učestvovali u ovom programu.

Dvorana MO Kozala, trajanje 2h +po potrebi

Rezervirajte svoje mjesto unaprijed (16mjesta max.)

Ukoliko vam je kotizacija prepreka, molim da se javite za JOKER, novac ne smije biti prepreka ako vas nešto stvarno zanima, on je samo JEDNO od sredstava razmjene energije (ovo vrijedi za sve programe Spirita).

Rijeka, Dvorana MO Kozala, subota 16.12. 

start 18h (2+ sata)

Voli Vas Pillot

www.spirit-ri.hr

SPIRIT

20 godina dobrih programa