Ivan Bavčević u Rijeci

proslijeđujemo informacije o dva nadolazeća događaja, odnosno pozivamo Vas da iskoristite priliku i poslušate međunarodnog predavača, terapeuta i učitelja Ivana Bavčevića.
Uz njega možete doživjeti jednu drugu mogućnost postojanja i življenja u skladu sa svojom najvišom svrhom i čežnjom.

10.12.2017. NEDJELJA
  • 10:30 – DOP INTENZIV
  • 19:00 – PREDSTAVLJANJE KNJIGE “ZNANJE JE U TEBI”
DOP Intenziv
Nedjelja, 10.12.2017. od 10:30-13:00
Lokacija: Hostel Lavanda, Ulica Petra Jurčića 14, Zamet, Rijeka

DOP je prvenstveno način života u visokoj svijesti u kojem čovjek živi dopuštajući najvišoj svijesti da ga vodi te prepuštajući pozitivne i negativne poslijedice djelovanja (nagrade i gubitke, brige i ushite) Izvoru7Svijesti. DOP je također izrazito snažna i učinkovita tehnika uklanjanja emotivnih blokada koje su prošle tisuće ljudi od 2010. godine.

INTENZIV UKLJUČUJE:
1. Potpuno opuštanje tijela
2. Kratki uvod i predavanje o principima DOP-a (Dopusti-Otpusti-Prepusti)
3.DOP Iscjeljenje – vođena iscjeljujuća meditacija i moćan energetski proces
4. Meditacija tišine

DONACIJA za sudjelovanje iznosi 180 kn. Novac nije uvijet sudjelovanja.
Obavezna prijava na centar@centarsvijesti.com

Nadahnuto predavanje, praktičan proces i predstavljanje knjige “Znanje je u tebi”
Nedjelja, 10.12.2017. od 19:00-21:00
Lokacija: dvorana Transadria, Riva Boduli 1, Rijeka

U večernjem programu Ivan vodi udionike u otkrivanje znanja i istine koja postoji u njima i koja je temelj slobode i lakoće življenja na Zemlji. Proći će se nekoliko jednostavnih i kratkih procesa, disanja i meditacija koje se mogu koristiti u praktičnom svakodnevnom životu.

Temelj predavanja će biti knjiga “Znanje je u tebi”, koja je tiskana u listopadu, a koja je praktični priručnik za svačiji život. Ta knjiga je zapravo živo biće koje postaje bliski prijatelj svakome tko ju ima Ona je vodič i suputnik u životu. Može nam pomoći samo ako ju otvaramo i pitamo da nam pokaže odgovor koji je već u nama.
ivan je međunarodno traženi predavač, terapeut i učitelj. Njegovi programi su živi, dinamični, nadahnuti i jako duhoviti, a sve teče bez prethodne pripreme. Svaki je program prilagođen publici koja je u tom trenutku u dvorani pa nikada ni jedan program nije isti.

ULAZ JE SLOBODAN.