ONLINE domaća hrana!

Na brzinu smo pripremili popis mjesta gdje možete dobiti INFO, a negdje i DOSTAVU za hranu domaćih proizvođača. Odmah da napomenemo da nismo provjeravali kako tko radi, neki su vidimo i novi, u povoju, što ne znači da nisu dobri i da za par dana neće biti super. Smatramo da treba podržati svaku ovakvu inicijativu, pa evo popisa (pokušat ćemo ga nadopunjavati).

Molimo Vas ako dopisujete u komentarima da se trudite da bude domaće, ekološki i provjereno! možete nam i javiti ako netko od ovih nije “ispravan” (zasad ne javljajte da nema dobru ponudu, tek se popunjavaju neki). tako bi ubrzo mogli kompletirati spisak i izbaciti “višak”.

KADA VIDITE da neki nemaju ponudu iz našeg kraja ŠERAJTE ovu objavu da vid naši ponuđači i da se upišu. Više resursa i  “konkurencija” daje kvalitetu. Još jednom ponavljamo da je dosta inicijativa tek pkrenuto i to je super!

Podržimo, a ne njurgajmo kako niš ne valja sjedeći u fotelji;-) ! Uostalom javite im kritike, Ili pokrenite bolju stranicu, to je isto OK.

KASETICA.hr  (katalog PGŽ OPG-ova i sl.)

ŠPAJZA.hr

UBERIovo

KUPUJ LOKALNO /Riječka face grupa/

DOMAĆA WEB TRŽNICA

ZELENA BURZA

WELOVELOCAL

NARUČI2go    

LOCAVORE.hr

BURZAHRANE.hr

E-PLAC

GREENMARKET

TRZNICA.hr

sigurno postoje i druge opcije koje trenutno nismo našli…

NE odgovaramo za rad popisanih stranica, sve koristite na vlastitu odgovornost, molimo da se pridržavate mjera zaštite!

preporučujemo da koristite beskontaktne mjere prilikom dostave a plaćanje možete osim kroz stranice koje nude robu dogovoriti i KEKS-pay aplikacijom (zasada ne uzimaju proviziju) ili nekom sličnom. Ovo je naročito bitno ako se koristite nekom “divljom” dostavom. Nije stvar samo mogućnosti zaraze nego takav način plaćanja (keš na ruke) će izazvati reakciju odgovornih pa može dovesti u pitanje i ostale koji rade kvalitetno i promišljeno.

One thought on “ONLINE domaća hrana!

  1. Pingback: Kako do domaće hrane online? - Rijeka Danas - riječki internetski dnevnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.