One billion rising i Rijeka psihologije

SOS telefon – Rijeka vam sprema dvije zabavne akcije/manifestacije u skorijoj budućnosti:
  • zajedno sa udrugom PaRiter organiziramo One Billion Rising. Svrha ove akcije, kojoj je moto: “Drum! Dance! Rise!”, je da se kroz pjesmu i ples ukaže na problem nasilja prema ženama. Pozivamo vas da zajedno s nama ustanete i plešete protiv nasilja and ženama i pridružite nam se na riječkom Korzu (ispred Radija Rijeke) u nedjelju, 14.02.2016. u 12h. Najavljena kiša nas neće omesti pa slobodno dođite i zaplešite na kiši s nama. Više o cijelom događaju u Rijeci pogledajte ovdje.
 
  • SOS telefon – Rijeka i ove je godine suorganizator manifestacije Rijeka psihologije te vas pozivamo da se i vi uključite. U programu manifestacije koja traje od 15.02. do 21.02.2016. ima mnoštvo zanimljivih aktivnosti, vjerujemo da će svatko pronaći baš onu pravu (ili više njih). Program možete pogledati ovdje, a možete nas pratiti i na službenoj FB stranici manifestacije. Naravno, moramo posebno istaknuti predavanje “Ljubav voli, a ne boli” koje će naše članice Katja Borovac i Lorena Zec održati u prostorijama naše Udruge u četvrtak, 18.02. u 18h.
 

Molimo vas da ove dvije slatke obavijesti proslijedite svima koje bi moglo interesirati (i onima koje bi tek moglo zainteresirati).