OM chanting na plaži

ZAŠTO JE OM CHANTING NA PUNI MJESEC POSEBAN?

“Za vrijeme punog Mjeseca, voda mora uvijek dosegne visoku razinu plime. Više od 65% ljudskog tijela sastoji se od vode. Tako, kao što puni Mjesec utječe na element vode, automatski utječe i na tijelo. A ako utječe na tijelo, utječe i na um. Zbog toga na dan punog Mjeseca kažemo: “Napravite OM Chanting!” OM Chanting je vrlo učinkovit za vrijeme punog Mjeseca. Što se događa tijekom OM Chantinga u tom trenutku? U sebe utiskujete kozmički zvuk, potičete svaku stanicu vašeg tijela da vibrira tim kozmičkim zvukom. Tako se, automatski, umjesto da “poludite”, osjećate odlično! Osjećate se mirno, u meditativnom ste raspoloženju. Zbog toga, to vam donosi pozitivnost.”

– Paramahamsa Vishwananda

Pridružite nam se u ponedjeljak 07.08. na ovom jedinstvenom događanju u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Zadru i zapjevajmo taj čudesni zvuk OM zajedno. <3 <3 <3

RIJEKA:

OM Chanting povodom punog Mjeseca počinje u 21 sat na plaži ispod hotela Park, na Pećinama. Nalazimo se u 20:45 ispred hotela i svi zajedno krećemo prema plaži. Skupimo se u što većem broju i pošaljimo mir, ljubav, zahvalnost i pozitivne vibracije planeti Zemlji kojoj je to u današnje vrijeme doista jako potrebno. Ulaz donacija.

Hvala vam

OM Chanting Rijeka