Odnosi i kako nas iscjeljuju

Ciklus predavanja: “Odnosi i kako nas iscjeljuju“

Kroz osobno iskustvo rada na odnosima, potraga i težnja za prihvaćanjem bližnjih povela me na putovanje zvano „Huna Kalani“ a nakon toga i u organizaciju Soulworka u Rijeci.

Moja je duša tražila mir i pronašla ga u prihvaćanju sebe. Ponekad je teško prihvatiti sebe i svoje roditelje kakvi jesmo i u tome nam mogu pomoći i voditi nas mentori. Jedan od velikih učitelja, i jedan od mojih mentora je Martyn Carruthers. Njegova mentorska sposobnost nadilazi sve ostale učitelje s kojima sam u života surađivala, a osim toga Martyn posjeduje i kvalitete terapeuta. Mnogi se predstavljaju kao učitelji, Martyn nikada, iako on to jest. Posjeduje ljubav i poštovanje prema drugima, vrhunsko znanje, jednostavnost, nevezanost… sve su to odlike kojima i sama težim.

Prošlo je 12 godina od mog prvog susreta sa Huna Kalani i to znanje me tako privuklo da sada, kao odrasla žena želim ponovno proći proces Huna Kalani. Tada sam bila još kao dijete koje je željelo odrasti i preuzeti život u svoje ruke odnosno predati ga u Božje ruke. Kroz učenje Huna se smanjila potreba za kontrolom sebe i drugih, a oslobodila sam se i utjecaju drugih jer oni ne znaju uvijek što je najbolje za mene, iako su im namjere dobre. Sada znam prepoznati što jest a što nije ljubav, mogu vidjeti ljubav u svemu i živjeti punim plućima.

Stoga vas pozivam na predavanje „O odnosima i kako nas iscjeljuju“ uključujući i predstavljanje „Huna Kalani“ – Havajska tradicionalna znanja o odnosima i skladnom životu.

Više o Huna Kalani pročitajte na http://www.systemiccoaching.com/international/hr_huna.htm

Želim se zahvaliti svojoj obitelji i precima, mom suprugu i djeci i bliskim prijateljima na svakom poklonjenom danu.
Svi smo jedna velika obitelj, svatko od nas želi pronaći svoje mjesto na svijetu a kada ga pronađemo nalazimo i mir, radost i zdravlje.

Hvala svima koji ćete svojim prisustvom podržati ljubav.

Hvala Martynu koji je već tada vjerovao u mene i otkrio mi ljubav i strast prema organizaciji. Lijepo je kada pomažući drugima pomažeš sebi!

S ljubavlju, Melani

Zbog velikog interesa i ograničenog kapaciteta, molimo najavite svoj dolazak. Svi koji zbog financijskih poteškoća ne mogu prisustvovati, a imaju veliku želju slobodno neka se jave s povjerenjem.

Kontakt: balansri999@gmail.com Melani: 092/285 8835;

https://www.facebook.com/Udruga-Balans

Predavačica: osnivačica i predsjednica „Udruge Balans“, shiatsu praktičar i soulwork terapeut Melani Vuković

Sušac. Gost predavač: Martin Carruthers (Engleska/Kanada) nuklearni fizičar, utemeljitelj Soulworka

Petak, 10.02.2017, 18 do 20.30 h

Mjesto: “Udruga Balans” Milutina Barača 16/1; Ulaznica u obliku donacije: 120 kn, za članove udruge 60 kn