Odnos hrane i razine svijesti

Što je uistinu hrana? Koji sve načini prehrane postoje i kako utječu na unutarnje stanje bića i svijesti? Da li postoji i kako izgleda uzajamna povezanost duhovnog rasta i oblika prehrane?

listen-to-your-body-eat-less-dense-food-and-get-free-energy

Znamo iz svog vlastitog iskustva da u većini slučajeva jedemo kad nismo gladni nego nam je potreban osjećaj zadovoljstva i ispunjenja pa stoga posežemo za namirnicama koje nemaju nikakvu nutritivnu vrijednost nego nas plijene okusima koji izazivaju određene emocije ugode. I tada se događa raskol između tijela koje osjećamo da nije zdravo i vitalno kakvo bi moglo biti i uma koji je zadovoljan samo na kratko da bi opet pao čim osjetimo da se baš ne osjećamo dobro u vlastitom tijelu. I tako se začarani krug nastavlja čije posljedice su unutarnje nezadovoljstvo, osjećaj tromosti, zakočenosti, debljina, zdravstveni problemi, itd. No, da li se taj krug može prekinuti? Dođite na predavanje i saznajte.

Utorak, 18.10. u 19 sati u prostoru udruge Makrovege, M. Gupca 7, Rijeka

Vodi Hermina Grbac

Donacija support Spiritu: 19.99kn

 

Dodajmo da će cijelog dana (9-17 radno vrijeme Makrovege) biti predstavljani Spirit i Poriluk.com i da će se prigodno moći probati jela na bazi PORILUK-a 😉