Negativni učinci zaokupljenosti video igricama i društvenim mrežama – duhovna perspektiva

Pozivamo vas na besplatno predavanje u Rijeci:
Negativni učinci zaokupljenosti video igricama i društvenim mrežama – duhovna perspektiva

Predavanje će biti u subotu 9.03.2019. od 18h do 19:30h

Adresa: Centar AUM, Kružna 8, Rijeka

Video igra “Call of Duty: Black Ops” puštena je u prodaju 9. studenog 2010. godine. Mjesec dana kasnije, do Badnjaka igrana je više od 600 miliona sati, što je više od 68.000 godina.

Premotajte osam godina unaprijed i Facebook je sada ime za koje zna svako kućanstvo. Korisnici Facebooka provedu oko 950 miliona sati na Facebook-u samo u jednom danu što je otprilike jednako 108.000 godina koje čovječanstvo potroši u jednom danu.

Dakle, dvije stvari su sigurne, novi oblici medija su ovdje da ostanu i oni troše veliku količinu našeg vremena. Također je dobro poznato da imaju izrazito jak utjecaj na naš život. No, jesu li vrijedni toga?

Provedeno je istraživanje o utjecaju društvenih mreža i video igara koje je pokazalo drugu dimenziju, nama uveliko nepoznatu, a to je njihov duhovni utjecaj. SSRF i Maharshi University of Spirituality proveli su istraživanje o istom i ono je bacilo potpuno novo svjetlo o ovim uobičajenim načinima zabave. Pozivamo vas da dođete na predavanje i da dobijete priliku za novo razumijevanje utjecaja društvenih mreža i video igara.

Ovo predavanje je besplatno, a zahvalni smo na svakoj donaciji SSRF-u.

Ako imate neka pitanja ili ako nas želite kontaktirati, možete nam pisati na email: ssrf.adriatic@gmail.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.