“gRoOVnJe na Molu” – Molo Longo, kod dizalica

12.09. – 21:00 – 05:00, Riječki lukobran

Prije nekoliko godina Riječanima je nakon duuuugoooog razdoblja (uglavnom za šetnje i ćakule) vraćen MOLO LONGO… Mora se priznati – čudno je živjeti u gradu na moru, a nemati mu pristup na ogromnom dijelu njegove površine. Osim što je najatraktivnija gradska šetnica predugo čekala da joj se Riječani vrate i njome slobodno prošeću, još duže čekala je priliku da je osim morskih napokon kako treba prodrmaju i oni drugi valovi – ZVUČNI!

Dame i gospodo -12.09. (subota) spremite se za “GROOVANJE na MOLU”, jer na taj dan MOLO LONGO će protresti ritam, a vi ćete se napokon osjećati “mediteranski” (jer i Rijeka je dio Mediterana, šta ne?). Namučili smo se za odobrenja, dozvole i ostalo i nakon nekoliko događaja na Harteri taj dan zatvaramo ljeto u stilu i stavljamo stari dobri mol u funkciju proslave ritma. Znači, groovamo na MOLU, tik do osvjetljenih dizalica koje će nam biti savršena svjetlosna kulisa!

Groove, groove i još malo groove-a…to je ono što možete očekivati 12.09. na Molo Longu – “kvarnerska diskoteka na otvorenom” vas čeka!

Ljudi koji će vas zabavljati i držati pažnju plesnog podija na visokom levelu su:

Dr. Smeđi Šećer

Doktor groovea i crate digger bez premca na ovim prostorima kojeg zbilja ne treba posebno predstavljati, a pogotovo ne riječkoj publici. Za ovu žurku spremio je 4-satnu selekciju neponovljivih mediteranskih brejkova iz zlatnih godina diskografske povijesti zabilježene na vinilu.

Via Quarnero (KBS)

Ovaj čovjek voli putovati po širokim prostranstvima (ponajviše) orkestralne plesne glazbe iz najboljih godina. Očekujte kombinacije jazza, funka, disca, lounga, library glazbe, bosse….koji imaju jednu zajedničku crtu – “mediteranean” ili ako hoćete “riviera flavour”.

Little Prince DJ

DJ Little Prince 2015 Soulful House 03-07 – part 1 by Djlittleprince on Mixcloud

Čovjek koji “živi zvuk” u doslovnom smislu, u ranim je 90ima bio jedan od pionira novog elektronskog zvuka i vrtio setove pretežno obojene techno flavorima, u 21. stoljeću okreće se pretežito organskim house trakama sa osjetnim vintage disco utjecajem. Soulful, disco, ballearic house set, kako kaže – “inspired by Kvarner, NJ, Italy…”

Euripid

Mladi glazbeni entuzijast i zaljubljenik u sve što nosi genom groove-a. Kao još mlađi plesao je break dance, a sada se sa već poštovanja vrijednom zbirkom vinila uključuje na scenu na kojoj ga želimo slušati još dugi niz godina. Očekujte fluidni mix žanrova – od dubokih frekvencija sa utjecajem Jamajke, preko funka, jazza do ritmova iz najboljih perioda perioda ex-yu diskografije.

VAŽNA NAPOMENA: Lučka uprava nam je zbog sigurnosnih i drugih razloga odobrila limitirani broj karata, možete rezervirati ovdje:

http://heartera.net/rezervacija-groovanje-na-molu/

Rezervacije: 15kn
Na dan: 25kn