Blagoslov maternice – šumski krug na Platku

29.09., okupljanje u 19:00 h.

Blagoslov maternice je uvijek slavlje, a ovaj ljetni, u kolovozu, ima poseban čar jer nas redovito pozove da se okupimo u prirodi, na otvorenom i proslavimo obilje svuda oko nas i u nama!

Ovaj puta odabrale smo šumu na Platku, ili točnije, šuma je odabrala i pozvala nas 🙂

A mi, Moon Mothers Anja i Tatjana, POZIVAMO SVE VAS kojima je ovaj poziv srcu drag, da nam se pridružite na dan globalnog Blagoslova maternice ( The Womb Blessing Attunement ) u zajedničkoj meditaciji i primanju Blagoslova, u subotu 29.08.2015.

KAKO SUDJELOVATI:
Sudjelovanje u globalnom Blagoslovu je potpuno besplatno. Potrebna je PRIJAVA putem službene stranice globalnog Blagoslova: http://wombblessing.com/croatian-invitation.html
Za našu grupu odabiremo VRIJEME PRIDRUŽIVANJA 18:00
To znači da, uz vremensku razliku +1h, u našem krugu meditaciju započinjemo točno u 19:00, ali se OKUPLJAMO u 18:00 radi pripreme i slaganja našeg zajedničkog šumskog oltara. Jako je važno da imamo dovoljno vremena fino uploviti u energiju Blagoslova maternice, zato vas molimo da budete točne i ne kasnite.

Nakon on-line prijave, na vašu e-mail adresu stići će potvrda da ste se uspješno registrirale te link na stranicu za preuzimanje tekstova meditacije i uputa za pripremu i sudjelovanje.

Zatim, nakon što ste se uspješno registrirale na službenoj stranici, OBAVEZNO mailom POTVRDITE svoj dolazak u naš krug na Platak: anja.grubisa@ri.t-com.hr ili smilje2007@gmail.com .
Cijenimo i ako ćete kliknuti na opciju “dolazim” na ovom eventu, no tek kada to potvrdite mailom ili porukom u inbox, znat ćemo sa sigurnošću da dolazite 🙂

ŠTO DONIJETI SA SOBOM? Ovo je također jako VAŽNO, zato se pažljivo pripremite i spakirajte:
– dvije zdjelice: jedna prikladna za vodu za piće (vodonepropusna), druga prikladna za lučicu (mora biti nezapaljiva i štititi plamen svijećice)
– vodu i lučicu
– šal/maramu za meditaciju
– podlogu/prostirku za sjedenje (prikladnu za šumsko tlo!), ako vam je draže može i lagana sklopiva stolica
– toplu odjeću (u šumi je hladovina, a nakon zalaska Sunca temperatura naglo padne!)
– praktične potrebštine: baterijska svjetiljka, sredstvo za zaštitu od komaraca i slično
– ponesite i nekoliko dodatnih lučica, obavezno zaštićenih u staklenkama, kojima ćemo osvijetliti naš krug.

Mjesto koje smo odabrale je mirno, ugodno i lijepo, nije duboko u šumi, a opet zaklonjeno je i sigurno. Želimo da se svi dobro osjećamo i opušteno uživamo u Blagoslovu!

NAKON MEDITACIJE: Kao što već možda znate, važan je i dio koji slijedi nakon Blagoslova, a to je blagovanje! 😀
Za podršku uzemljenju nakon meditacije, običaj je da napravimo malu gozbu od svega što zajednički skupimo i postavimo na “stol”. Dobrodošli su fini zalogajčići svih vrsta (u malim količinama), zato ako ste inspirirani i u mogućnosti, podržite krug i na ovaj način.

MJESTO OKUPLJANJA: Od parkirališta na Platku krenite malo naprijed cestom prema velikom domu i usmjerite pogled na lijevo. Ugledat ćete nas vrlo brzo 🙂

VRIJEME OKUPLJANJA: 18:00
Uvijek možete doći i ranije, svježeg zraka i zanimljivih aktivnosti ima na pretek!

KONTAKTI:
za info o Blagoslovu maternice, prijavama i sudjelovanju: anja.grubisa@ri.t-com.hr / 095 775 4322 – Anja Grubiša

za info o dolasku na Platak, mjestu okupljanja i aktivnostima kroz dan prije Blagoslova: smilje2007@gmail.com / 091 582 8052 – Tatjana Ljuština Milaković

ZA SVAKI SLUČAJ SPOMENUT ĆEMO I OVO:
U slučaju kiše ne odustajemo, jer imamo naravno i rezervnu varijantu! Javljamo koordinate na sam dan Blagoslova 🙂

OPĆENITE NAPOMENE: Blagoslovu maternice mogu se pridružiti i žene koje iz bilo kojeg razloga više nemaju maternicu i/ili aktivan menstrualni ciklus. Dob nije važna, jedini se “uvjet” odnosi na mlade djevojke koje moraju imati iskustvo prve mjesečnice da bi primile energiju Blagoslova maternice. No, bez obzira na to, ako želite sa sobom možete povesti i svoje djevojčice koje mogu prisustvovati meditaciji (jedino ih nemojte prijavljivati putem Mirandine web stranice).
Na sudjelovanje su pozvani i muškarci koji svojim prisustvom žele podržati buđenje vibracije Božanskog Ženstva. Na stranici za preuzimanje naći ćete posebnu meditaciju za muškarce.
Isto tako, ako iz bilo kojeg razloga ovom prilikom ne možete sudjelovati u našoj grupi na Platku, a vuče vas i rado biste bili dio zajednice globalnog Blagoslova maternice, pozivamo vas da pratite stranicu Blagoslov maternice Hrvatska na kojoj možete naći informacije o organiziranim grupama koje se okupljaju na području Hrvatske. Isto tako, Blagoslovu se uvijek možete pridružiti i individualno, u svome domu – same ili sa svojim bliskim ženama iz obitelji ili prijateljicama.