GONG KUPKE u RIJECI 24. i 25.01.

Dragi ljubitelji zvučnih kupki!

 
Nadam se da ste lijepo proveli praznike, odmorili se, zabavili, nasanjkali i naskijali.
Naredni tjedan imati ćemo prve kupke u Novoj godini, 24.01. u večernjem i 25.01. u jutarnjem terminu.
Ako još niste poradili na svojim ciljevima i vizijama za 2017. godinu, pravo je vrijeme za to budući da ćemo imati podršku Mlađka.
S obzirom na trenutnu hladnoću i jak vjetar, odlučila sam da sa dječjim kupkama počekamo na bolje vremenske uvjete u veljači.


Ugodan kraj tjedna Vam želim! Vidimo se!
Jana
 
 
 
MALI PODSJETNIK ZA OVOTJEDNE TERMINE:
Kupka u utorak 24.01. održati će se u večernjem terminu, od 18:00 – 19:00 sati, te u srijedu 25.01. u jutarnjem terminu od 10:00 – 11:00 sati.
Radimo uz podršku Mlađka.
 
 
OSNOVNE INFORMACIJE O KUPKAMA:
Vrijeme trajanja kupki: UTORAK / 18:00 – 19:00 sati, SRIJEDA / 10:00 – 11:00
Mjesto održavanja: Udruga Balans, Milutina Baraća 16 (Mlaka), 1. kat
Preporučena donacija za sudjelovanje: 50kn
Broj mjesta je ograničen (12), zato je prethodna prijava obavezna.
Info i prijave: 098 734749 ili janapuz@gmail.com JANA
 
Dođite u udobnoj toploj odjeći i sa sobom OBAVEZNO DONESITE podlogu za ležanje, deblju dekicu ili pokrivač i jastučić za pod glavu, kako bi Vam bilo čim toplije i udobnije. Predlažem Vam da sobom uzmete i bočicu sa vodom.
Dođite 10 minuta ranije da se svi udobno smjestimo!

Za sve prijedloge i pitanja možete mi se obratiti na gore navedenom mejlu ili telefonu.
 
 
 
Informacije za one koji još nisu prisustvovali kupki:

GONG je starodavno glazbalo čiji zvuk i vibracija usklađuju rad desne i lijeve polovice mozga, djeluju direktno na cijelo tijelo, zavibriraju sa svakom stanicom našega tijela, energiziraju ih i tako potiču njihovu obnovu.

MJESEČEV GONG djeluje na 2. čakru (energetski centar) i stimulira kreativnu energiju. Dobar je za uravnoteženje rada limfnog sustava, kao i za regulaciju mjesečnice. Ton Gis mjesečevog gonga poboljšava komunikaciju općenito, djeluje na razvijanje strpljenja, samopouzdanja, kreativnosti, izdržljivosti i dobrobiti, odstranjuje osjećaje frustracije, straha i tjeskobe. Dobro djeluje na bubrege, mjehur i ženske reproduktivne organe.
 
ZVUČNA KUPKA SA GONGOM koristi vibraciju gonga da pokrije sve ljudske frekvencije i energetske centre. Stvara opuštajući osjećaj dobrobiti sličan onome nakon meditacije, vježbanja ili vježbi disanja bez mentalnog ili fizičkog napora (sav rad odrađuje gong). Preporuča se za otpuštanje stresa, negativnih uzoraka misli i jačanje živčanog sistema.
 
Radimo uz podršku Mlađka.
Mlađak je vrijeme sijanja sjemena za budućnost, vrijeme novih početaka i postavljanja namjera. Vrijeme osobnog rasta, iscijeljenja i blagoslova novih ciljeva. Vizualizirajte si i zamišljajte ono što želite u vašem životu.
Vrijeme Mlađka je veoma moćno vrijeme, kad je snaga okrenuta više prema unutra, nego prema van. Mlađak je veoma tiho vrijeme za pogled u svoju unutrašnjost. 
To je odlično vrijeme za meditaciju, sanjanje i otkrivanje onoga što stvarno želite kreirati u svome životu.
U istočnjačkim kulturama vjeruju da nam se u određeno vrijeme Mjeseca, pogotovo za vrijeme Mlađka i Punog Mjeseca pojavljuju uvidi te da vidimo naše situacije i položaje sa većom jasnoćom i preciznošću, jer je to vrijeme veće mentalne jasnoće. adimo uz podršku