GONG KUPKA 16.06.

GONG KUPKA 16.06. UOČI PUNOG MJESECA

Pridružite nam se u zvučnoj masaži vibracija mjesečevog gonga i tibetanskih zdjela!

Vrijeme trajanja: 18:00-19:00 sati
Donacija za sudjelovanje:Prethodna prijava – 50kn; Na dan održavanja – 80kn
Mjesto održavanja: Rijeka, Korzo 18, 3. kat, desno / prostor Udruge Auris
Broj mjesta je obraničen, zato je prethodna prijava obavezna.
Info i prijave: janapuz@gmail.com ili 098 734749
Dođite u udobnoj odjeći i sa sobom OBAVEZNO DONESITE podlogu za ležanje, dekicu za pokriti i bočicu sa vodom.
Dođite 15 min ranije da se svi udobno smjestimo!
Prije same kupke napraviti ćemo par vježbi disanja da bi pripremili tijelo i um za intenzivnije djelovanje zvučne kupke.

GONG je starodavno glazbalo čiji zvuk i vibracija usklađuju rad desne i lijeve polovice mozga, djeluju direktno na cijelo tijelo, zavibriraju sa svakom stanicom našega tijela, energiziraju ih i tako potiču njihovu obnovu.

ZVUČNA KUPKA SA GONGOM koristi vibraciju gonga da pokrije sve ljudske frekvencije i energetske centre. Stvara opuštajući osjećaj dobrobiti sličan onome nakon meditacije, vježbanja ili vježbi disanja bez mentalnog ili fizičkog napora (sav rad odrađuje gong). Preporuča se za otpuštanje stresa, negativnih uzoraka misli i jačanje živčanog sistema.

MJESEČEV GONG djeluje na 2. čakru (energetski centar) i stimulira kreativnu energiju. Dobar je za uravnoteženje rada limfnog sustava, kao i za regulaciju mjesečnice. Ton Gis mjesečevog gonga poboljšava komunikaciju općenito, djeluje na razvijanje strpljenja, samopouzdanja, izdržljivosti i dobrobiti, odstranjuje osjećaje frustracije, straha i tjeskobe. Dobro d…jeluje na bubrege, mjehur i ženske reproduktivne organe.

Radimo uz podršku Punog Mjeseca. Vrijeme Punog Mjeseca je vrijeme postavljanja namjera i vrijeme kada svjesno odbacujemo uzorke koji više ne koriste našem razvoju i napretku. Time otvaramo vrata k iscjeljenju dajući energiju pozitivnim namjerama. U istočnjačkim kulturama vjeruju da nam se u određeno vrijeme Mjeseca, pogotovo za vrijeme Mlađka i Punog Mjeseca pojavljuju uvidi te da vidimo naše situacije i položaje sa većom jasnoćom i preciznošću, jer je to vrijeme veće mentalne jasnoće. Zato u te dane odvajaju vrijeme za post i meditaciju.