GONG KUPKA 05.07.

GONG KUPKA 05.07. UOČI MLADOG MJESECA

Pozivamo Vas da nam se pridružite na gong kupki koja će se održati u utorak 05.07. u prostoru Udruge Ciruss u 18 sati!
Vrijeme trajanja: 18:00-19:00 sati
Donacija za sudjelovanje: prethodna prijava – 50kn; na dan održavanja – 80kn
Mjesto održavanja: Rijeka, Scarpina 5, 1. kat / prostor Udruge Ciruss
Broj mjesta je ograničen (10), zato se potrebno prethodno prijaviti!
Info i prijave: 098 734749
Dođite u udobnoj odjeći i sa sobom OBAVEZNO DONESITE podlogu za ležanje, dekicu za pokriti i bočicu sa vodom.
Dođite 15 min ranije da se svi udobno smjestimo!
Prije same kupke napraviti ćemo par vježbi disanja da bi pripremili tijelo i um za intenzivnije djelovanje zvučne kupke.
GONG je starodavno glazbalo čiji zvuk i vibracija usklađuju rad desne i lijeve polovice mozga, djeluju direktno na cijelo tijelo, zavibriraju sa svakom stanicom našega tijela, energiziraju ih i tako potiču njihovu obnovu.

MJESEČEV GONG djeluje na 2. čakru (energetski centar) i stimulira kreativnu energiju. Dobar je za uravnoteženje rada limfnog sustava, kao i za regulaciju mjesečnice. Ton Gis mjesečevog gonga poboljšava komunikaciju općenito, djeluje na razvijanje strpljenja, samopouzdanja, izdržljivosti i dobrobiti, odstranjuje osjećaje frustracije, straha i tjeskobe. Dobro djeluje na bubrege, mjehur i ženske reproduktivne organe.

ZVUČNA KUPKA SA GONGOM koristi vibraciju gonga da pokrije sve ljudske frekvencije i energetske centre. Stvara opuštajući osjećaj dobrobiti sličan onome nakon meditacije, vježbanja ili vježbi disanja bez mentalnog ili fizičkog napora (sav rad odrađuje gong). Preporuča se za otpuštanje stresa, negativnih uzoraka misli i jačanje živčanog sistema.

Radimo uz podršku Mlađka.

Mlađak je vrijeme sijanja sjemena za budućnost, vrijeme novih početaka i postavljanja namjera. Vrijeme osobnog rasta, iscijeljenja i blagoslova novih ciljeva. Vizializirajte si i zamišljajte ono što želite u vašem životu.
Vrijeme mlađka je veoma moćno vrijeme, kad je snaga okrenuta više prema unutra, nego prema van. Mlađak je veoma tiho vrijeme za pogled u svoju unutrašnjost.
To je odlično vrijeme za meditaciju, sanjanje i otkrivanje onoga što stvarno želite kreirati u svome životu.
U istočnjačkim kulturama vjeruju da nam se u određeno vrijeme Mjeseca, pogotovo za vrijeme Mlađka i Punog Mjeseca pojavljuju uvidi te da vidimo naše situacije i položaje sa većom jasnoćom i preciznošću, jer je to vrijeme veće mentalne jasnoće.