Emisija – premijera filma Agent o1o

emisija Poriluk, 8.11. 2021. , Predstavljamo Film NI VREMENA ZA UMIRAT, koji su osmislili mladi sa poteškoćama (klik na ime ide na njihovu stranicu!). VIŠE INFO O FILMU OVDJE Održava se u HKD u sklopu Festivala UHVATI FILM, 15 i 16 studenog 2021.

oBavezno pogledajte, ovdje niže su u prilogu VIDEO ISJEČCI: Korišten je dio materijala iz priloga KanalR TV, kao i arhiva Spirita za potrebe ove radio emisije.

…………………..

Radio Emisija Poriluk Emitira se na svim slijedećim radio postajama: Radio Korzo , Radio OK, Radio Kastav i Radio Gorski kotar i Radio Rabu oko 19h-20h svakog ponedjeljka; Radio Kastav emitira ponedjeljkom u 22h i reprizu četvrtkom u 22h. Arhivu emisija možete poslušati na našim stranicama ovdje ; Današnju epizodu objavljujemo u nastavku:

EMISIJA u audio obliku:

Emisija ima prilog u filmićima:

Radio Emisija Poriluk Emitira se na svim slijedećim radio postajama: Radio Korzo , Radio OK, Radio Kastav i Radio Gorski kotar i Radio Rabu oko 19h-20h svakog ponedjeljka; Radio Kastav emitira ponedjeljkom u 22h i reprizu četvrtkom u 22h. Arhivu emisija možete poslušati na našim stranicama ovdje ; Slušajte nas na Radio postajama:

  • 30.3.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.