DoliYoga na zametu, termini i ONLINE

UPISI ZA NOVU SEZONU U DVORANI – uz mogućnost ONLINE termina !

Stalna suradnica Spirita Dolores Prodan, Gestalt terapeutica i instruktorica Joge, koju ste imali prilike upoznati kroz naše programe na Krku pokrenula je novu seriju termina u Rijeci, u novom prostoru na Zametu. Stoga ako vam se svidjelo kako ona vodi i priprema satove, kontaktirajte i zakažite si jedno od mjesta. Termina je raznih, planova je svakakvih, a prostor je novi i lijep, sa grijanjem za zimu i savršenim uvjetima! Spremaju se i druga iznenađenja uskoro u njemu. Pratite najave!

Osim popodnevnih termina, ima i jutarnjih, ali u planu je dodavanje termina zbog velikog interesa, pa je najbolje da kontaktirate Dolores na mejl. Naravno termin je dobro i rezervirati jer su neki već prebukirani. Nisu navedeni termini jer se zbog situacije NE može doći BEZ rezerviranja termina (ograničen broj prisutnih zbog Vaše sigurnosti !) Hvala što poštujete pravila.

 

Najbolje je da provjerite termine i ima li slobodnih mjesta direktno sa voditeljicom!

doliyoga@gmail.com

Facebook

 

POGLEDAJ VIDEO

PRETPLATI SE NA DOLIYOGA KANAL

I STISNI ZVONCE ZA OBAVJESTI… DOBRODOŠLI !!!

2 thoughts on “DoliYoga na zametu, termini i ONLINE

  1. Mira

    Postovani, da li su vjezbe yoge besplatne za starije od 50 g. u sportskom centru Zamet, ako jesu, gdje se mogu vidjeti termini ili od koga zatraziti info.???

    1. den Post author

      poštovani, nemamo informaciju za sportski centar, ovo je najava za kuću Sunca na Zametu. Ono što znamo da ima besplatnih satova na Pećinama u velikoj dvorani Yogi USŽ, ako saznamo info za Zamet dvoranu napisati ćemo, što se tiče DOliYoge, dio ONLINE sadržaja nudi besplatno, onoliko koliko si može dopustiti da normalno funkcionira zbog troškova.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *