Besplatno predavanje o NLP-u

„Upoznaj NLP i pokreni promjene“ naziv je predavanja za građane što će biti održano u srijedu, 1. srpnja u 19 sati u eMotiva centru u Rijeci, Zanonova 1. Sudjelovanje na predavanju je besplatno, uz obveznu prijavu putem mob. 098/234-631 ili e-maila: emotiva.ri@gmail.com zbog ograničenog broja mjesta  .nlp

Koristeći metode NLP-a (neurolingvističkog programiranja) možemo otkriti i bolje koristiti svoje potencijale, lakše komunicirati s „teškim“ sugovornicima, biti djelotvorniji i sigurniji u sebe. NLP uspješni ljudi širom svijeta primjenjuju za osobno i profesionalno napredovanje, bolju komunikaciju i unapređivanje odnosa, rješavanje unutarnjih sukoba, kvalitetnije upravljanje vremenom i obvezama te poticanje motivacije za ostvarivanje ciljeva u svim područjima života.

Nakon predavanja zainteresiranima će biti predstavljeni programi eMotive: „Ritam promjena“(Osnove NLP-a za osobni razvoj i uspjeh), „Prezentacija za pet“ (NLP trening samopouzdanja za javni nastup) i „Tko sam, tko nisam“ (Osnove NLP-a za djecu i mlade).

 

EMOTIVA

Zanonova 1, Rijeka

Mob: 098 234 631

e-mail: emotiva.ri@gmail.com

web: emotiva1.wix.com/emotiva