Besplatni Online Trening s dr. Joeom Dispenzom Spoznaj Snagu Svog Uma

Dr. Joe Dispenza, svjetski je poznati istraživač i predavač iz područja neuroznanosti i autor bestselera poput Placebo ste vi prevedenih i na hrvatski jezik, čiji jedinstveni besplatni online program u Hrvatskoj započinje 14. listopada. U njemu predstavlja temeljne postulate svog rada: kako možemo koristiti um da bismo kreirali stvarnost kakvu želimo, bez obzira je li riječ o zdravlju, bogatstvu ili odnosima.

Dr. Joe Dispenza je dugi niz godina znanstveno proučavao mogućnosti međusobne interakcije mozga, tijela, stvarnosti i misli. Iz rezultata je stvorio metodu kojom korak po korak omogućuje svakome da transformira vlastiti život u bilo kojem smjeru. Danas je poznat širom svijeta i njegov rad trenutno mijenja živote stotina tisuća ljudi.

Prije samo šest godina radionice Dr Joea Dispenze bile su organizirane za pedesetak ljudi, danas ima između 1000 i 1500 polaznika, a rasprodaju se u roku jednog dana. Svoju popularnost među domaćom publikom dokazao je i u rekordnom roku rasprodanima predavanjima i radionicom 2017. u Zagrebu. Brojna su svjedočanstva o učinkovitosti njegove metode i mogućnosti utjecaja uma na genetiku te opće stanje organizma.

Na ovom online tečaju naučit ćete:

  • kako vaš način razmišljanja može promijeniti vaš život
  • ojačati svoje elektromagnetsko polje
  • osloboditi se ovisnosti koje ne želite imati
  • reprogramirati svoje misli
  • kako privući novu budućnost i povezati se s njom pomoću meditacije
  • kako ubrzati ostvarenje snova
  • spajati se s univerzalnim poljem beskrajnih mogućnosti
  • usredotočiti svoju energiju na život koji uistinu želite.

Iskoristite ovu jedinstvenu mogućnost da potpuno besplatno sudjelujete na online tečaju s Dr. Joeom Dispenzom i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Ovaj novi program na hrvatsko tržište dovode: Petra Brzović, certificirana hipnoterapeutkinja, voditeljica radionica i Dispenzina suradnica; te PSI Online, švicarska tvrtka specijalizirana za izdavanje online radionica poznatih svjetskih predavača.

prijave: team@drjoedispenzahrvatska.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.