Zajedno možemo stvoriti novu Zemlju i novu eru koja će odražavati ljubav

Ljudska svijest sada sjaji više od svjetla na planetu. Zbog toga postajemo pozitivan svijet. Ovo povećano svjetlo ima svoje privremene probleme. Izvući će potisnutu tamu koja je dugo vremena bila unutar ljudi. Nije slučajno da u mnogim područjima svijeta ima više požara, poplava i razaranja jer se ubrzava čišćenje negativnosti unutar Zemlje i etera. Možete napraviti razliku i ublažiti proces tranzicije u ovim vremenima velikih promjena.

Ljubljeni majstori, da bi postojali, sva živa bića moraju se hraniti. Svaki trenutak vašeg postojanja, sa svakim dahom koji uzimate, sa svakom mišlju, emocijom i iskusnim djelom, dodajete ili oduzimate od savršenstva vašeg istinskog Jastva.

U svakom životu stvarate aspekt ili iskru vašeg božanskog JA JESAM, a vi također stvarate sloj oko svoje duše kako biste iskusili dramu / lekcije koje ste odabrali. Međutim, bez obzira koliko duboko utonete u gustoću, ne možete iskriviti, umanjiti ili iscrpiti svoje Jastvo u višim dimenzijama stvaranja – ono zauvijek ostaje savršeno – ali sve to se sigurno može dogoditi dok je u fizičkom tijelu ili u svijetu materijalne stvarnosti.

Duboko ste uronuli u mučni svijet gustoće i sada je vrijeme da se igra dvojnosti / polariteta pomakne u višu oktavu. Vrijeme je da se izrazi dvojnosti vrate u harmoniju i da se međusobno nadopunjuju i poboljšavaju.

U početku, dok ste se radosno navikavali na svoju zemaljsku okolinu u višim, četvrtim i nižim petim dimenzijama, gradili ste svoje plašteve i učili manifestirati stvari čvrstog oblika, atmosfera oko vas bila je ispunjena Dahom Stvoritelja. Udahnuli ste ovaj rarificirani životvorni eliksir i to je sve što vam je trebalo da vas održi. Postupno, kako su eoni prolazili i kako ste se dalje kretali kroz gustoću, ova prana koja je održavala život bila je uvelike smanjena i bilo je potrebno da počnete tražiti drugu hranu.

Znate što se dogodilo kroz stoljeća, a stanje u kojem se čovječanstvo sada nalazi je izravna posljedica toga što ste odsječeni od ove čudesne hrane za tijelo i dušu. Ne govorimo vam da drastično promijenite prehranu. Svaka osoba mora slušati mudrost svog elementa tijela i njegovog višeg ja da bi odredila koja joj je hrana najbolja, ali možete početi crpiti na životnoj snazi ​​stvaranja još jednom kroz tehnike disanja koje daju mnogi mudri učitelji. Jedna od takvih tehnika je beskonačan udah. Postoje mnoge druge, a vi morate pronaći one koji vam odgovaraju i koje su kompatibilne s vašom prirodom i razinom svijesti.

Zapamtite, misli i emocije su sastavljene od frekvencijskih obrazaca i unose se u vaše fizičke, mentalne, emocionalne i eterične tjelesne sustave i one ili održavaju i povećavaju vašu životnu snagu ili je oduzimaju. Ako hranite svoj sustav dovoljno niskim energetskim mislima / emocionalnim vibracijama, doći će do disbalansa i na kraju uništenje i smrt fizičkog plovila. Čistoća zraka koji udišete, voda koju pijete i hrana koju unosite ne utječe samo na vaše fizičko blagostanje, već i na vaše duhovno blagostanje.

Ali mi vam kažemo da su još važnije od ovih stvari fizičke prirode, misli i emocije kojima dopuštate da preuzmu vlast nad vašim tjelesnim sustavima. Mnogo toga se može prevladati i preobraziti kroz jasne, fokusirane, uravnotežene i voljene misli i emocionalni izraz. Pravi majstor Svjetlosti može preobraziti i neutralizirati gotovo sve unutar ili oko njih, ali oni su dovoljno mudri da shvate da je gubljenje energije trošenje vremena na neutraliziranje tvari koje mogu izbjeći, piše Ronna Herman za Conscious reminder.

Kad ovladate svojim darovima manifestacije, shvatite da su stari načini stvaranja / manifestiranja nečega na materijalnom planu zahtijevali ogromne količine kontrolirane moći i intenzivne koncentracije. Međutim, ako uđete u vašu Piramidu Snage / Svjetla u petoj dimenziji, zaobilazite sva izobličenja i ograničenja nižih dimenzija, a proces postaje uvelike pojednostavljen i ubrzan.

Imate sve potrebne alate da biste još jednom postali majstor ko-kreiranja i da pomognete iscijeliti Zemlju i vratiti je u stanje netaknutog raja, u kojem je bila u početku. To je i razlog zašto želimo u vaše umove usaditi koliko je važno pratiti vaše misli i emocije, te biti vrlo selektivni prema hrani koju sami konzumirate na svim razinama.

Dok učite crpiti čistu životnu snagu kozmičke stvarnosti brzo ćete steći znanje i sredstva za nadilaženje svojih ograničenja i nesavršenosti. To je ono što vas čeka u bliskoj budućnosti. Na vama je kako ćete uskoro ući u taj dar koji dolazi izravno od Vrhovnog Stvoritelja koji je Izvora svega.

Usredotočimo se na vašu emocionalnu prirodu na trenutak, jer ovdje leži vaša sposobnost da iskusite ljubav u njenim brojnim veličanstvenim aspektima i varijacijama. Ljubav je ljepilo i energija stvaranja Prve životne sile. Ako se ne osjećate dostojno ili nemate sposobnost primanja i projektiranja ljubavi, uskraćujete sebi dar života – najdragocjeniji dar koji nam je ikada ponudio naš Stvoritelj. U New Age vjerovanju, prvi dekret bio je: Ljubite svog Oca / Majku Boga sa svim svojim Bićem. Volite sebe bezuvjetno kao Božansku Iskru Stvoritelja. Volite sve druge kako volite sebe.

Dok se ispunjavate preplavljujućim ljekovitim eliksirom ljubavi, vaš krug Ljubav / Svjetlo širi se i počinje utjecati na sve osobe u vašem okruženju i na kraju na svijet. Prestanete tražiti od drugih da potvrde vašu vlastitu vrijednost, jer kako se vaše usklađivanje s vašim Božanskim Jastvom povećava, vaše misli i vaša djela su takve da će samo vibracije ljubavi pronaći mjesto unutar vašeg srca, uma i fizičkog bića.

Dragi moji, vi ne biste čitali ove riječi niti biste bili na Zemlji u fizičkom tijelu u ovom trenutku da niste važan igrač u ovoj uzbudljivoj igri evolucije / transformacije. Vaša životna misija možda nije grandiozna, ali je jednako važna kao i svaka druga. Sve što trebate učiniti jest pristati biti spremnik za Svjetlo Stvoritelja koje se sada izlijeva na Zemlju u sve većim količinama.

Jer vi vidite, kako se punite, bivate preobraženi i dok se preobražavate, pridružujete se svojoj braći i sestrama koji su prosvjetljeni, i na taj način će se i Zemlja i čovječanstvo preobraziti. Vi čistite put onima koji dolaze iza vas.

Morate znati i očekivati ​​da će se mnogi vaši odnosi s drugima drastično promijeniti dok se razvijate. Neki će se razvijati s vama, a drugi neće moći prihvatiti vaše Svjetlo i novu osobnost koju projicirate. Dok tvrdite da imate Božanski osjećaj vrijednosti, više nećete morati gledati na druge da bi ih potvrdili. Za one u vašem životu koji su još uvijek u igri dvojnosti i emocionalnog ropstva, to može biti teško. Morate uvijek tražiti dobro u onima oko sebe i tražiti da se povežete s njihovim duhom ljubavi, ali kad to nije moguće, više nije prihvatljivo da kompromitirate svoj duhovni rast kako biste zadovoljili druge.

Uđite u vašu Piramidu Svjetlosti i pogledajte tu osobu s njenim Višim Jastvom. Postavite situaciju na kristalni stol i zatražite najviši ishod, a zatim joj dopustite da slijedi put koji odabere, ali dajte sebi isti dar dopuštenja. Vaši intimni odnosi će se promijeniti dok se krećete u harmoniju i otkrit ćete da će ekstaza miješanja vaše fizičke i emocionalne biti s drugom poprimiti novo značenje dok učite istinsko blaženstvo Jedinstva.

Mnogo čudesnih novih iskustava vas čeka, moji hrabri prijatelji. Sva bol, patnja i tuga će vam se činiti udaljenim sjećanjem dok dodirujete područje čuda i svih mogućnosti.

Također, želimo vam dati kratak pregled nekih misli o manifestaciji / obilju koje smo podijelili s vama, tako da ćete ih morati povremeno prisjetiti. Još bolje, usadite ih u svoje sjećanje i učinite ih dijelom vaše nove životne filozofije.

Vi stvarate svoju budućnost svaki trenutak kroz energije vaših misli, namjera, riječi i djela. Uvijek se usredotočite na ono što je ispravno u vašem svijetu – hranite elektromagnetskom energijom ono o čemu razmišljate, bilo da je pozitivno ili negativno, čime ćete donijeti više toga u svoj život.

1.) Tražite jasnoću misli

2.) Uvijek budite vjerni svom unutarnjem vodstvu

3.) Kreirajte samo ono što vam donosi radost

5.) Dosegite zvijezde i svoj najviši potencijal

6.) Uživajte i uživajte u svakom trenutku u punom sjaju

7.) Pokažite i živite svoje majstorstvo. Kada vjerujete u nedostatak, ograničenje, žrtvu i mučeništvo, poričete Boga-Sebstvo i svoju božansku baštinu.

Stara paradigma

1.) Da biste bili istinski duhovni i prosvijetljeni, morate se odreći svoje tjelesne udobnosti i žrtvovati sva materijalna bogatstva.

2.) Novac je korijen svakog zla. Primit ćete svoju nagradu na nebu.

3.) Kada ste blagoslovljeni s obiljem, “imate sreće.” Kada doživite gubitak, to je sudbina, ili “Bog vas kažnjava.”

Nova paradigma

1.) Došli ste na Zemlju kako biste manifestirali nove i čudesne stvari u ime Stvoritelja. Vi ispunjavate svoju misiju kada stvarate i zadobivate svu ljubav, ljepotu, blagodat i obilje koje svijet može ponuditi. Vaša misija je stvarati, uživati i dijeliti.

2.) Možete afirmirati, vizualizirati, sanjati i željeti sve što želite, ali ako ne vjerujete da ste dostojni prosperiteta i obilja, beskrajna opskrba izobiljem neće doći u vaš život. Postavljate barijeru između vas i darova Stvaranja putem negativnih misaonih formi koje ste izgradili oko sebe.

3.) To nije potrebno i također je nedjelotvorno moliti, preklinjati ili tražiti izobilje. Već je vaše, samo trebate uzeti. Kao aspekt Stvoritelja, ne postoji ništa izvan vas, nikakva vanjska sila, koja će ispuniti vaše želje. Ona je u vama, uvijek je bila i uvijek će biti. Sve što trebate učiniti je to potražiti. Stvoritelj neće posredovati, miješati se ili vam dati bilo što. Zapamtite da vam je rečeno da idete naprijed i stvarate u ime Vrhovnog Stvoritelja. Stoga, vi ste ko-kreatori svega što ste ikada doživjeli i što ćete ikada iskusiti – pa zašto ne biste počeli stvarati ljubav, radost, mir i obilje u svom životu?

4.) ZAPAMTITE:

* Zamislite i postavite ciljeve za budućnost

* Poduzmite potrebne mjere kako biste ostvarili svoju viziju

* Živite u sadašnjem trenutku, jer to je jedini put kada možete iskoristiti čistu kozmičku energiju životne sile iz koje su sve stvari stvorene.

5.) Ne postoji ništa ili nitko tko može oduzeti ili umanjiti ljubav koju stvoritelj ima za vas. Vi ste božanski aspekt ljubavi iz srca Stvoritelja i kao takvo, vaše božansko pravo po rođenju je osigurano – sve što morate učiniti je to prihvatiti.

6.) Ljubav dolazi u mnogim oblicima – samo vi možete odlučiti kako ćete izraziti dragocjeni dar ljubavi. Osjetite to, iskusite je do kraja i širite.

7.) Možete imati ili postati sve što možete zamisliti.

Dragi prijatelji, vaša Zemlja i Sunčev sustav su još jednom preokrenuli spiralu evolucije. Nije slučajno da u mnogim područjima svijeta ima više požara, poplava i razaranja jer se ubrzava čišćenje negativnosti unutar Zemlje i etera. Možete napraviti razliku i ublažiti proces tranzicije u ovim vremenima velikih promjena.

Pridružite nam se u Piramidi Svjetlosti / Moći u višim dimenzijama dok svi izvlačimo maksimalnu energiju iz Izvora Stvoritelja i šaljemo je na Zemlju i čovječanstvo za najveće dobro svih.

Zajedno možemo stvoriti novu Zemlju i novu eru koja će odražavati ljubav.

Kao što je bilo na početku i bit će do kraja ovog univerzalnog iskustva.

Ronna Herman

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

Artwork by Daniel B. Holeman

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.