2019. nas priprema da prihvatimo novu energiju – 2020. donosi transformaciju i svijet neće biti isti kao prije

2019. je tranzicija – priprema nas da prihvatimo novu energiju. U siječnju 2020. doći će do poravnanja Saturna i Plutona i masivni energetski prasak će nas pozdraviti. 2020. donosi transformaciju. Svijet neće biti isti kao prije. Energije se usklađuju kako bi postigle harmoniju na Zemlji.

Postoje mnoge važne prilagodbe koje će se dogoditi 2020. 2019. je tranzicija – priprema nas da prihvatimo tu novu energiju. 2020. će biti vrijeme kada ćemo dobiti poticaj u našim razinama vibracija.

Naša energija će biti kombinirana i mi ćemo biti katapultirani gore da bismo dostigli duhovne visine. To se naziva pokret prema svjetlu. Ali ne može postojati svjetlo bez nekih djelića tame.

2020. ne dolazi da utvrdi tamu oko nas ili u nama. Ona stiže kao način da se uzdignemo iznad te tame.

Za razliku od svjetla, koje je u biti “lagano”, tama je teška. Ako se ne uzdignemo i oslobodimo se, ona će nas držati vezanima. U 2020. godini, trebali bismo sve otpustiti.

Napravimo poteze da budemo doista lagani. 2019. dolazi kao način da nam pomogne u otpuštanju. Od siječnja do svibnja vladao je obrazac oslobađanja – ili otpuštanja. Siječanj je obilježila pomrčina krvavog Mjeseca. Uslijedila su tri Super Mjeseca. Imali smo dva puna Mjeseca u istom znaku, a zatim i sezonski plavi Mjesec.

To nisu slučajnosti. Mjeseci prikazuju temu otpuštanja i otkrivanja nečega o nama. Trebamo otpustiti veze iz prošlosti. Negativni razgovori nikad ne donose ništa dobro – otpustite to.

Pronađite svoje “svjetlo”. Predajte se ako morate – predajte se sadašnjosti. Zapamtite, prošlost nema vrijednosti i budućnost tek treba stići. Preživjet ćete.

Sve se može dovesti u pitanje. Sve će biti pregledano. Sve što ste znali promijenit će se. 2020. donosi transformaciju. Radi se o promjeni iznutra i promatranju promjena koje se događaju izvana. Svijet neće biti isti kao prije.

 

Naravno, promjene u 2020. neće se dogoditi iznenada. Radi se o tome da se dosta toga događa unutar nas. Još ne vidimo puni učinak svega, ali u 2020. godini to ćemo uočiti.

Obratite pažnju na rujan/septembar, listopad/oktobar i prosinac/decembar 2019. godine.

Ovi mjeseci donose promjene, preispitivanja tko ste i kako se možete transformirati. Tada ćete shvatiti što će se dogoditi s vama na osobnoj i globalnoj razini.

Globalno, događaju se ekonomske i političke promjene u svijetu. Uspjeh i motivacija postat će priča o društvu. Pluton i Saturn donose promjene u poretku, moći i strukturi. Iako je predviđanje teško, to su stvari koje se mogu dogoditi.

Zlouporaba moći će se konačno prozvati. To može biti na bilo koji način, od revolucije do recesije ili rata. Također, zlouporaba moći može biti vezana za mnogo stvari. To bi također moglo značiti promjenu u dinamici moći. Možda, nakon što utvrdimo zlouporabu moći, možemo je ispraviti i riješiti problem.

Učinci će biti dugotrajni i prodrijet će u sljedeću godinu, 2021. Interakcije na razini uzašašća i energije će nas osloboditi rutinskog razmišljanja i dati nam novu perspektivu. Sada možemo prestati utapati se u mraku i doista ustati i posegnuti za svjetlima.

“Ustat ću i sjati ću. Moja duša može biti sada dole, ali uzašašće dolazi. Ja ću nastaviti rasti i otpuštati negativnost koja je prisutna. Priznajem dobro i loše u meni. Živio sam svoj život i napravio sam neke pogreške. Ali život nema početka ni kraja. Radim najbolje što mogu. Biti ću zahvalan za to. Poštovat ću svoj život.”

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.