14.3. Održivost u kriznim situacijama?

Emisija Poriluk, 14.3.2022. i ovoga puta razgovaramo o aktualnoj temi, Održivost naše PGŽ u kriznim situacijama? Ipak tema je aktualna i šire! Ono što nas je zanimalo je koliko možemo izdržati ako se desi neka situacija koja će spriječiti promet, kakve su vizije turizma, što s hranom i vodom, kako se planira i što nas čeka? I finalno volimo li svoju djecu i svoj zavičaj? Gost Zoran Skala. Obavezno poslušati!

…………………..

Radio Emisija Poriluk Emitira se na svim slijedećim radio postajama: Radio Korzo , Radio OK, Radio Kastav i Radio Gorski kotar i Radio Rabu oko 19h-20h svakog ponedjeljka; Radio Kastav emitira ponedjeljkom u 22h i reprizu četvrtkom u 22h. Arhivu emisija možete poslušati na našim stranicama ovdje ; Današnju epizodu objavljujemo u nastavku:

Kompletna emisija (sa pjesmama)

Emisija ima prilog u ANIMIRANOM filmiću (nema umetnute pjesme):

VIDEO S PREDAVANJA (Omišalj) :

Radio Emisija Poriluk Emitira se na svim slijedećim radio postajama: Radio Korzo , Radio OK, Radio Kastav i Radio Gorski kotar i Radio Rabu oko 19h-20h svakog ponedjeljka; Radio Kastav emitira ponedjeljkom u 22h i reprizu četvrtkom u 22h. Arhivu emisija možete poslušati na našim stranicama ovdje ; Slušajte nas na Radio postajama:

  • 30.3.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.