10 tehnika za podizanje osobne vibracije

Želite li otkriti tajne osobne sreće – počnite djelovati! Budući da znamo da je sve u svemiru sačinjeno od energije koja vibrira na različitim frekvencijama, znamo da emitiramo sve vrste fizičkih, emocionalnih, mentalnih i duhovnih frekvencija upravo sada. Jeste li u ravnoteži sami sa sobom u posljednje vrijeme? Jesu li stvari ustajale u određenim područjima vašega života? Gdje možete podići svoju osobnu vibraciju na onu koja teče uz visoku energiju, ljubav i svjetlost?

“Ako želite pronaći tajne svemira, razmislite u terminima energije, frekvencije i vibracije.” – Nikola Tesla

  1. Promatrajte

Budite svjesni svojih misli. Osluškujte na koji način komunicirate sami sa sobom kao i što si govorite. Nemojte osuđivati svoje misli niti ih mijenjati nego samo promatrajte svoj svakodnevni unutarnji monolog.

  1. Meditirajte

Sjednite, sklopite oči i dišite. Nemojte se vezati uz nikakve misli već ih pustite da prođu. Slušajte zvukove koji vas okružuju. Osjetite teret svoga tijela kojeg drži gravitacija. Ako ste početnik u meditiranju, počnite s jednostavnim vježbama disanja.

  1. Izrazite se

Izrazite svoje emocije. Emocije su biokemijski proces koji označava vašu vibracijsku frekvenciju. Kako biste izbacili negativne emocije, možete snimiti video u kojem ćete verbalizirati svoje negativne emocije koje želite izbaciti. Ova tehnika će vrlo vjerojatno do kraja videa rezultirati pozitivnim obratom situacije. To je dobar način za podizanje niske vibracijske frekvencije. Osim ove, možete sami osmisliti neku drugu opciju koja će biti najbolja za vas.

  1. Napravite svjestan napor

Svi smo svjesni stvari koje utječu pozitivno na nas, zato se pokrenite i počnite se baviti njima. Napravite popis stvari koje vas čine sretnima i pročitajte ga kad god osjetite da se počinjete osjećati loše. Također, pokušajte na isti popis dodati i nekoliko stvari koje još niste probali, ali mislite da bi vas mogle učiniti sretnima. Isprobavajući nešto novo sjajan je način razvijanja i stjecanja samopouzdanja koje u konačnici podiže vašu osobnu vibraciju.

  1. Uključite se

Koja vrsta glazbe vas potiče na ples? Glazba preplavljuje mozak dopaminom, kemijskim spojem povezanim s osjećajem zadovoljstva, motivacijom i nagrađivanjem. Zato, pustite svoju omiljenu pjesmu i dosegnite višu frekvenciju.

  1. Upijajte

Zakon o zaštiti energije navodi kako se energija ne može stvoriti ni uništiti. To znači da se energija jedino može prenijeti ili promijeniti samo iz jednog oblika u drugi. Okružite se ljudima, mjestima i bićima koja posjeduju visoku frekvenciju koja će se zatim prenijeti i na vas. Na kraju dana, vi ste jedini s mogućnošću promjene osobne frekvencije, zato si dopustite podudaranje s visokom frekvencijom prirode ili dobrog prijatelja.

  1. Inspirirajte se

Učinite to svakodnevno uz knjigu, film ili časopis. Budite sigurni da informacije koje primate potiču vaš kreativan i razigran impuls.

  1. Budite fizički aktivni

Počnite pješačiti, vježbati jogu, trčati ili bilo koju drugu fizičku aktivnost u kojoj ćete stvarno uživati. Vježbanje povećava endorfine koji vas čine sretnima i ujedno povećavaju vašu vibracijsku frekvenciju.

  1. Opustite se

Nemojte se zaboraviti tijekom dana povezati sa svojim tijelom. Bilo da sjedite, stoje ili hodate, skenirajte svoje tijelo od glave do pete i osjetite koja mjesta biste trebali opustiti. Tijelo tijekom dana ima tendenciju postati napeto, a najčešći su uzrok tome misli i emocije. Ako se podsjetimo kako bismo trebali opustiti svoje tijelo, naš mozak će se također opustiti. To čak možete učiniti i za vrijeme tjelesne aktivnosti.

  1. Prihvatite

Prihvatite sve što se događa u vašem životu. Otpor je samosabotaža potaknuta strahom koji donosi više napetosti u vaše živote. Pretpostavite da ste na putu za posao i probuši vam se guma na autu. U takvoj situaciji ne možete gubiti energiju i razmišljati o tome zašto vam se to dogodilo već se trebate usredotočiti na zamjenu gume. Ako se odlučite usredotočiti na situaciju koja je problem, nećete uspjeti pronaći rješenje.

Izvor: yoganonymous.com
Pripremila: Mikela Penđer

Preuzeto s: udahni.com